kozan.gr: Xύτρα Ειδήσεων: Συνεδριάζει, την Δευτέρα 21/8, η παράταξη Καρυπίδη – Στο επίκεντρο της θεματολογίας η αλλαγή των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών

18 Αυγούστου 2017
10:14

Συνεδριάζει την Δευτέρα 21/8, στις 15:00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου της ΖΕΠ, στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, η παράταξη “Ανατροπή – Δημιουργία” του Θοδωρή Καρυπίδη. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, η θεματολογία της συνεδρίασης περιλαμβάνει συζήτηση για τις  επερχόμενες αλλαγές θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, απολογισμό συνεδρίου παραγωγικής ανασυγκρότησης κι απολογισμό έργου Περιφερειακής Αρχής.

Η Χύτρα

30 σχόλια

  • Άντε μπας και γίνει πράξη το φθηνό ρεύμα 50%, η προεκλογική εξαγγελία πριν τρία χρόνια που μας επανέλαβε και ο Πρωθυπουργός στο συνέδριο

      • Όχι μόνο για αυτό, πάνω από όλα για τον πύρηνο αντιμνημονιακό του λόγο, τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του συνδυασμού και για την αποφασιστικότητα στο να παλέψει για τον τόπο και το μέλλον μας.

        • Ναι είναι αλήθεια τον κατακεραύνωσε τον Αλέξη!!! φιλιά αγκαλιές και στήριξη για τα μνημόνια που μας φόρτωσε… αλλά εντάξει πήρε αντάλλαγμα το χρίσμα…ο ανεξάρτητος

        • Συνδυασμός δεν υπάρχει πλέον φίλε μουΌλοι τον κατηγορούν έξω ως αναξιόπιστο και απειλούν ότι αν δεν τους βάλει δεν πρόκειται να κατέβουν στις εκλογές μαζί του.

    • Και πόσα χρήματα νομίζεις θα κερδίζεις; Δες λίγο τον λογαριασμό της ΔΕΗ και βγάλε τα πάγια, τον ΦΠΑ, τους φόρους και δες πόσο ρεύμα καταναλώνεις και πόσο σου κοστίζει. Η διαφορά θα είναι μικρή μιας και πληρώνουμε πολύ φθηνό ρεύμα.

  • εκεινο το γραματέα θα τον αλάξει που μιλαει και γραφει συνεχεια τα δικα του που καμια σχεση δεν εχουν με την παραταξη μας ;;; επιτελους να μπει μια σειρα !!!

  • Για ποιον απολογισμό μιλάμε εδώ αφού δεν έκανε τίποτα ο άνθρωπος είναι άσχετος. Κανένας δεν τον εμπιστεύεται πλέον.

  • Εκτός τόπου και χρόνου ο Καρύμπας . Δεν κατάλαβε ακόμα ότι δεν ξαναβγαίνει με τίποτα μάλλον. Την πάτησες Καρύμπα και δεν το έμαθες.

  • Είναι άξιο απορίας πως ψηφίσαμε όλοι μας έναν τέτοιον άνθρωπο που αποδείχτηκε τελείως αναποτελεσματικός .

  • Οι κάτοικοι των Αγιών Αναργύρων ακόμα περιμένουν Καρύμπα . Εσύ θα πάς σπιτάκι και αυτοί θα περιμένουν ακόμα.

  • Θα βάλει ανθρώπους που θα σκίσουν τα μνημόνια θα δώσει δωρεάν ρεύμα στις επιχηρήσεις θα στηρίξει τους αγρότες τους επαγγελματίες τους εργαζόμενους τους ανέργους
    Αλλά τα δικά μας τα παιδιά στα γραφεία της περιφέρειας του Περιφεριάρχη των αντιπεριφερειαρχών διορίστηκαν πως πληρώνονται ο πόρος να είναι καλά

  • Η μια αποτυχία πίσω από την άλλη . Κρίμα ο πολλά υποσχόμενος κ. καρυπίδης που θα μείνει στην ιστορία ως ο πλέον αποτυχημένος περιφερειάρχης που δεν έκανε ούτε ένα έργο αξιόλογο για την ανάπτυξη της περιοχής.Όλα αυτά που γράφονται θα ληφθούν υπόψην από τον ιστορικό του μέλλοντος και αυτό θα είναι μια μεγάλη απόδειξη ανικανότητας.

  • Από τότε που βγήκε το μόνο που έκανε ήταν οι γέφυρες που έριξε και ξεκίνησε το πανεπιστήμιο και αυτό δεν προχωράει έχει κολλήσει. Με τις ΕΔΕ τίποτα , με την ανεργία τίποτα , με το ρεύμα τίποτα. Αντί αυτών είχαμ δωρεές , ψέκασμα κουνουπιών , κοινωνικές εντάξεις και καθημερινή απασχόληση με κουτσομπολιά.

  • Καρυπίδη παραιτήσου . Η ΔΕΗ πουλήθηκε και δήλωσες ότι θα παραιτηθείς .Γιατί είσαι ακόμα στην θέση σου .Ποιον κοροιδεύεις με το μυαλό σου.

  • αντιπεριφερειάρχης παιδείας και τουρισμού Θεόφιλος Ζυμπίδης- Τι έκανε μέχρι σήμερα – Ποιο το έργο του?

    αντιπεριφερειάρχης αγροτικής ανάπτυξης Θεόδωρος Θεοδώρου,Τι έκανε μέχρι σήμερα – Ποιο το έργο του?

    αντιπεριφερειαρχης εμπορίου και επιχειρηματικότητας Ματθαίος Καλαίτζόπουλος, Τι έκανε μέχρι σήμερα – Ποιο το έργο του?

    Δώστε μας μερικές πληροφορίες παρακαλώ γιατί αυτοί οι άνθρωποι μας στοίχοισαν από 18000 ευρώ τον χρόνο επί 3 περίπου 54.000 ευρώ. Πολύ θα ήθελα να μάθω τι μας πρόσφεραν κ Καρυπίδη ο καθένας στον τομέα του?

    • Ο καθε αντιπεριφερειαρχης στοιχιζει γυρω στα 28.000 ευρω το χρονο και οχι 18 και δυστυχως δεν εχουν αρμοδιοτητες και δεν προσφερουν απολυτως τιποτε!!!!
      Πρεπει μα καταργηθουν

  • Σε διατεταγμένη υπηρεσία τα παπαγαλάκια προσπαθούν να κρυφτούν αλλά η χαρά δεν τα αφήνει
    Καλοί “εργοδότες” οι Γεωργία και ο Γιώργος.
    Συνεχίσετε να γράψετε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.