Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κατοχή αδασμολόγητου καπνού σε περιοχή της Κοζάνης – Σε βάρος του ενός εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

18 Αυγούστου 2017
11:39
Κανένα σχόλιο

 

Χθες (17-08-2017) το πρωί σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βοΐου, συνέλαβαν δυο (2) υπηκόους Αλβανίας, 31 και 52 χρόνων, μη νόμιμους μετανάστες για κατοχή αδασμολόγητου καπνού.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ανωτέρω βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού, βάρους τριακοσίων δέκα πέντε (315) γραμμαρίων.

Επίσης σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.