Διοργάνωση Θερινού Σχολείου, από την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, 20-29 Αυγούστου στην Καστοριά και την Σιάτιστα

18 Αυγούστου 2017
15:26
Κανένα σχόλιο

Στις 20 Αυγούστου η Καστοριά και Σιάτιστα υποδέχονται τους συμμετέχοντες/ουσες στο Θερινό Σχολείο που για τρίτη φορά διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, Fur Europe, IFF. 27 άτομα από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο θερινό σχολείο που έχει τίτλο «From Waste to Gold» και θα παραμείνουν στην περιοχή μέχρι και τις 29 Αυγούστου.

Το Θερινό σχολείο είναι πρόταση που είχε καταθέσει η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στη Fur Europe και την IFF με στόχο την ανάδειξη της περιοχής και της παράδοσης της, μετά από πρωτοβουλία του κ. Νίκου Παναγιώτου.

Κάθε χρόνο νέοι και νέες, από περισσότερες από 20 χώρες, γνωρίζουν την τέχνη της γούνας και τις σύγχρονες τάσεις της μόδας από τον κ. Βασίλη Καρδάση αποτελώντας τους καλύτερους πρεσβευτές της τέχνης της περιοχής μας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις σε επιχειρήσεις, διαλέξεις και εργαστήρια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.