kozan.gr: Aρκετές ατέλειες στο δημοτικό γήπεδο της Κοζάνης (Φωτογραφίες)

19 Αυγούστου 2017
15:30

Aρκετές ατέλειες εντοπίσαμε σήμερα Σάββατο 19 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο της Κοζάνης,  με τις περισσότερες να σχετίζονται με τα χόρτα που «ξεφυτρώνουν» έξω απ’ τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στην είσοδο του σταδίου από την πλευρά του κυλικείου. Τα παράπονα συμπολιτών μας, μας οδήγησαν στο σημείο και σας παρουσιάζουμε την εικόνα που συναντήσαμε..

Θανάσης Τέγος

 

 

 

11 σχόλια

  • Έλεος,αυτοί που έκαναν παράπονα να πάνε να περπατησουν στης Τότεναμ το γήπεδο αφού δεν τους αρέσει. Για τα εισιτήρια να την ρίξουν και στο στοίχημα ότι θα κερδίσει αύριο Κυριακή Ο αγώνας

  • Το γήπεδο είναι ασυντήρητο και επικίνδυνο.
    είνια κυριολεκτικά μπατε σκύλοι αλεστε.. Επιπλέον για κάποιον απαράδεκτο λόγο η κάτω πόρτα του γηπέρου είναι κλειστή, με αποτέλεσμα η είσοδος να γίνεται μόνο από επάνω από το κλειστο. Απαράδεκτο γιατί χάνετε χρόνος και κυρίως γίνεται συνωστισμός από την επάνω πλευρά του γηπέδου χωρίς λόγο.
    Τέλος, να πω ότι μπορεί να υπάρχει έλλειψει προσωπικού και χρημάτων, αλλά το ξεχορτάριασμα δεν χρειάζεται πολλά λεφτά. Ας τα εξοικονομίσουν απο το πότισμα του χλοοτάπητα που ακόμη και κάτω από καταρρακτώδη βροχή γίνεται ασταμάτητα και κανένας δεν κάνει τον κόπο καν να σταματήσει τα μπεκ.

  • Θα πηγαίνουμε για περπάτημα και θα βγάζουμε ρίζες ?? Για να παριστανει ο Λευτέρης Ιωαννίδης τον δήμαρχο με δύο μισθούς ? Η ο άλλος Ιωαννίδης τον αναμορφωτη ?? Το γήπεδο έχει σπασμένες κερκίδες τρύπιο ταρτάν χόρτα παντού …Φύλακες έχει και εργάτες αλλά κάθονται σε μια σκιά πίσω από το κολυμβητήριο … στην ελλαδα οι μισθοί να πέφτουν …

  • και για να μην ξεφευγουμε απο τασ τετριμμενα στα ανοιχτα γηπεδα του μπασκετ απο τους 16 προβολεις δουλευουν οι 2 και αυτοι φωτορυθμικα οπως στις κολωνες ,γενικα στο ελεος του θεου ολα και δεν φταει κανενας δημαρχος αν οι υπαλληλοι-συντηρητες ξυνονται

  • Δεν είναι μόνο ότι έχει ατέλειες. Στην είσοδο επικρατεί συνωστισμός και πολλοί παρκάρουν εκεί τα ποδήλατα και τα μηχανάκια τους. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ενοχλεί με το όχημά του τους άλλους.
    Και κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι στο δρόμο μπροστά από την βιβλιοθήκη πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, μη σεβόμενοι τον ΚΟΚ και τους συμπολίτες τους. Μήπως πρέπει η Τροχαία να πάει μια βόλτα προς τα εκεί;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.