Η ανακοίνωση της ΔΕΗ για το θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα στο ορυχείο Καρδιάς

19 Αυγούστου 2017
16:15

Σήμερα Σάββατο 19.08.17 και περί την 9η πρωινή συνέβη θανατηφόρο εργατικό ατύχημα εργαζόμενου σε εργολάβο στο Ορυχείο Καρδιάς. Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια προπαρασκευαστικών εργασιών του εργολάβου ενόψει της έναρξης εργασιών συντήρησης από τα συνεργεία του εξοπλισμού του Ορυχείου την προσεχή Τρίτη.

Τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται ήδη από τις αρμόδιες αρχές. Η ΔΕΗ θα παράσχει κάθε διευκόλυνση. Εκφράζουμε την βαθιά θλίψη μας για την απώλεια του άτυχου εργαζόμενου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 σχόλια

  • ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ,,,,

  • Αφήστε τις διευκολύνσεις που ξέρουμε τι είναι και κάντε ότι γίνεται και για τους μόνιμους.

    Μια γυναίκα με 2 ανήλικα δεν θα έχουν να φάνε οι άνθρωποι.

    Μια ζωή οι προύχοντες του δημοσίου και οι άλλοι ο θεός να τους φυλάει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.