Διήμερο θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Πάρκο των Ηπειρωτών 23 και 24 Αυγούστου 2017

20 Αυγούστου 2017
13:04
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης σας ενηρώνει ότι το διήμερο 23 και 24 Αυγούστου 2017 θα πραγματοποιήσει για δέκατη συνεχή χρονιά διήμερο θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Πάρκο των Ηπειρωτών.
Οι εκδηλώσεις κατά σειρά θα πειλαμβάνουν:

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017: Πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή του Αγίου Κοαμά του Αιτωλού (7: 30μμ)
Μετονομασία του Πάρκου Ηπειρωτών σε “Πάρκο Ηπειρωτών- Κωνσταντίνος Τσιάντας”

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017: Όρθρο και θεία Λειτουργία (7:00 π.μ.)
Παραδοσιακό Ηπειρώτικο Πανηγύρι με τον Βασίλη παπαγεωργίου (9:00 μ.μ.)

Σας στέλνουμε Δελτίο τύπου για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις και θα ακολουθήσουν κι επόμενα δελτία τύπου για την ενημέρωση του κοινού σας.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.