H εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό», ταξίδεψε, τηλεοπτικά, την Κυριακή 20/8, στο Εμπόριο Εορδαίας (Βίντεο – ΟΛΗ η εκπομπή)

20 Αυγούστου 2017
17:55

H εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό», ταξίδεψε, τηλεοπτικά, την Κυριακή 20/8 στο Εμπόριο Εορδαίας. Δείτε το βίντεο:

 

Παραγωγή:ERT3
Σκηνοθέτης: Σταύρος Παρχαρίδης
Δημοσιογραφική Έρευνα – Ρεπορτάζ: Μαγδαληνή Χατζοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: ALFA PRODUCTIONS
Παρουσιαστής: Θάλεια Καμπουροπούλου

Ένα σχόλιο

  • Κίλκι μπλάγκα τα λένε καλή μου στο χωριό σου!!!!!!!!!!!!!!! Τι φοινίκια πηρουνάτα;;;;;;;;;; να γελάσω ή να κλάψω καλή μου;;;;;; ομολογώ ότι όποιος ή όποια επινόησε αυτή την ονομασία του/της αξίζει το βραβείο της παραχάραξης της παράδοσης του τόπου του/της. Απορώ πως επέτρεψαν στην κυρία με το ποντιακό φαγητό «σιρόνια» να το πεί όπως ακριβώς το λένε στη γλώσσα τους….. αλλά ναι… σωστά…. είναι στα ποντιακά.
    Και η κυρία που όλο χάρη και όλο νάζι σαν μικρή μαθητριούλα που μας περιέγραφε τη διαδικασία του προζυμιού!!!!! Που τα έμαθε έλα αυτά;; από ποιο χωριό άραγε;; τέτοια τραγουδούσαν στο προζύμι οι γιαγιάδες τους;;;;
    Αν ντρέπονται για την καταγωγή τους να κάθονται στο σπιτάκι τους και να κοιτάνε από το παράθυρο πίσω από τις κουρτίνες…. Για ποια παράδοση μιλούσαν όλοι αυτοί;;; η παράδοση για κάθε λαό είναι μια και δεν κόβεται και ράβεται στα μέτρα του καθενός κατά πως τον βολεύει.
    Απορούσα και εγώ που βρέθηκε τόσος κόσμος στα χορευτικά και στο τέλος στα γράμματα τίτλων του τέλους της εκπομπής λύθηκε η απορία μου. Άκουσον άκουσον!!!!!!!!!!!!!!! Χορευτικό από τα Σέρβια παρακαλώ!!!! μα καλά σε αυτό το χωριό δεν υπάρχουν άλλοι σύλλογοι;; αθλητικός, πολιτιστικός, ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ;;; κάποτε υπήρχε ένας σύλλογος με ένα από τα καλύτερα χορευτικά της περιοχής. Αλλά σε αυτή την παρωδία καλά έκαναν και δεν εμφανίστηκαν. Κάτι ήξεραν….
    Αξίζουν συγχαρητήρια βέβαια για τις πανέμορφες εικόνες του χωριού, του δάσους και των υλοτόμων που μας έδωσε η ΕΤ3 {ας αγνοήσω τη μουσική υπόκρουση). Το Εμπόριο είναι ακριβώς έτσι. Πανέμορφο, εντυπωσιακό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.