kozan.gr: Σισάνι Βοΐου: Τίμησαν τη μνήμη του αρχαιολόγου και ιστορικού της τέχνης Σωτήρη Κίσσα (Φωτογραφίες)

21 Αυγούστου 2017
00:02
Κανένα σχόλιο

Εκδήλωση τιμής για το έργο  και τη μεγάλη προσφορά του αείμνηστου αρχαιολόγου και ιστορικού της τέχνης Σωτήρη Κίσσα στο Σισάνι, διοργάνωσαν,  την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017, η Τοπική Κοινότητα Σισανίου  του Δήμου Βοΐου και ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Σισανίου. Η Τοπική Κοινότητα Σισανίου αποφάσισε τη διοργάνωση ειδικής εκδήλωσης με  σκοπό να τιμηθεί ο αρχαιολόγος Σωτήρης Κίσσας για την ανασκαφή που έφερε στο φως τον μεγαλοπρεπή Επισκοπικό Ναό, αφού στον χώρο αυτόν είχε αφιερώσει από το 1992 τα τρία τελευταία χρόνια της ζωής του και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή τον Αύγουστο του 1994. Επίσης δόθηκε το όνομά του στο δρόμο που συνδέει το χωριό με το Μοναστήρι της Παναγιάς για να μείνει ανεξίτηλη η μνήμη του και στις επόμενες γενιές.

 



 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.