kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Έμμεσο “καρφί” του Περιφερειάρχη για κορυφαίο στέλεχος του συνδυασμού του: “Κάποιοι κατεβαίνουν στην Αθήνα και ζητούν χρίσμα για να είναι υποψήφιοι βουλευτές, δήμαρχοι ….και Περιφερειάρχες”

22 Αυγούστου 2017
11:18

“Κάποιοι κατεβαίνουν στην Αθήνα και ζητούν χρίσμα για να είναι υποψήφιοι βουλευτές, δήμαρχοι ….και Περιφερειάρχες”, ανέφερε, στη χθεσινή συνεδρίαση του συνδυασμού “Ανατροπή – Δημιουργία”, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θοδωρής Καρυπίδης. Η συγκεκριμένη “αιχμή”, μόνο τυχαία δεν ήταν. Πριν από λίγο χρονικό διάστημα, στενοί συνεργάτες του Περιφερειάρχη, διερευνούσαν το αν ήταν η αληθής η πληροφορία, που είχαν, για συνάντηση κορυφαίου στελέχους του συνδυασμού τους με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια.  Σε αυτή την περίπτωση αναφέρθηκε, χθες, ο Περιφερειάρχης κι από το ύφος της διατύπωσης, φαίνεται πως έχει πεισθεί πως τέτοια συνάντηση …έγινε!

Η Χύτρα

27 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.