Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης: Συνάντηση ενημέρωσης με τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητάς της, την Πέμπτη 31/8

22 Αυγούστου 2017
14:34
Κανένα σχόλιο

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης προσκαλεί την Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017, και ώρα 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης (Δημοκρατίας 27, Διοικητήριο) σε συνάντηση ενημέρωσης τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητάς της για την αποτελεσματική άσκηση του πολυσύνθετου διοικητικού και παιδαγωγικού τους έργου, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Διευθυντής Σχολικής Μονάδας, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα εκπαιδευτικά ζητήματα και επιδρά σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ομαλή λειτουργία του σχολείου, στην οργάνωση και διοίκησή του, με τις ποικίλες διαχειριστικές, οικονομικές, εκπαιδευτικές, παιδαγωγικές και διδακτικές ικανότητές του.

Η συνάντηση εργασίας αποσκοπεί στη δημιουργία κατάλληλου κλίματος και περιβάλλοντος συνεργασίας με το Σύλλογο Διδασκόντων, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές ανάγκες των μαθητών.

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.