kozan.gr: Με το συγκρότημα του Γιάννη Γρίβα ξεκίνησαν την Τρίτη 22 Αυγούστου οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού συλλόγου «Πλατάνια» Κοζάνης (52 Φωτογραφίες & βίντεο)

23 Αυγούστου 2017
00:06

Με το συγκρότημα του Γιάννη Γρίβα ξεκίνησαν την Τρίτη 22 Αυγούστου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού συλλόγου «Πλατάνια» Κοζάνης. Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς στην αρχή της εκδήλωσης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι για όλο τον κόσμο. Την Τετάρτη 23 Αυγούστου οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με ποντιακή βραδιά με τον Παναγιώτη Χωλόπουλο.

Θανάσης Τέγος

(

8 σχόλια

  • Πολλα μπράβο στην ομάδα my taxi Κοζάνης που είναι δίπλα στον σύλλογο! Πρόσφερε τα μπλουζάκια σε όλοι την ομάδα από τα πλατάνια! Μπραβο παιδιά και σας ευχομαι το καλύτερο χρειαζόμασταν στην πόλη μας μπράβο!!

  • Όλοι οι αριστεροί ιδεολόγοι που θα άλλαζαν την Ελλάδα ..
    Φέρνοντας την Ελπίδα …
    Γίνανε και οι πρώτοι πανηγυρτζηδες που χαζογελανε στον Φακό ….Φυσικά οι μισθοί πέφτουν κανονικά …Με τα δανεικά των Γερμανών που ήταν η άλλοτε εχθροί τους … Όμως όλα τα πανηγύρια κάποτε τελειώνουν …

  • Είναι τόσο ανουσιες αυτες οι εκδηλώσεις που συνεχώς βλέπουμε τα ίδια άτομα στις φωτογραφίες…
    Αραγε θα καλέσετε καποιον ποιοτικο καλλιτεχνη ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.