Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία που απέκτησα προσπαθώντας να καλυφθεί ένα κοινωνικό κενό. Σε αυτή τη διαδρομή γνώρισα ανθρώπους που εν τέλει με απογοήτευσαν και δεν το περίμενα. Ωστόσο γνώρισα και ανθρώπους αξιοπρεπείς που στήριξαν τις ιδέες μου και την πρόθεση μου να κάνουμε κάτι καλύτερο για κάποιες κοινωνικές ομάδες που δεν σκέφτεται κανείς να βοηθήσει επαρκώς. Επειδή το εγχείρημα αυτό σχετίζεται με την πνευματική και σωματική υγεία, είχα στραφεί προς πολλούς γιατρούς. Μεταξύ αυτών υπήρξαν γιατροί που απάντησαν πως δε σπούδασαν για να προσφέρουν υπηρεσία δωρεάν. Δεν πειράζει όμως… Καλή καρδιά! Δε σταμάτησα. Συνέχισα να ψάχνω. Κατάφερα και βρήκα πολλές εξαιρέσεις. Αξιοπρεπείς γιατρούς που επέλεξαν το επάγγελμα αυτό ακριβώς επειδή θέλουν να βοηθούν το συνάνθρωπο και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με τα παιδιά. Επίσης ήταν πλήρως συνειδητοποιημένοι για τις καταστάσεις που ζούμε και δηλώνουν ενεργά μέλη του εγχειρήματος αυτού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν και με πίστεψαν και όλους τους φορείς που δέχτηκαν και δέχονται να βοηθούν και προσφέρουν και οι ίδιοι στο σύνολο. Βρέθηκαν επιτέλους κατάλληλοι άνθρωποι σε κατάλληλες θέσεις!

Η ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

Σιγά σιγά θα ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ για να παρουσιάσουμε μια όμορφη εικόνα. Λεπτομέρειες μετά τη μεγάλη συνέλευση…

Με εκτίμηση

Σάντρα Μπάγιτς – Tηλέφωνο επικοινωνίας για όσους ενδιαφέρονται 6974100741