Αίτημα της Ευξείνου Λέσχης προς το Δήμο Κοζάνης, να μετονομαστεί σε οδό 19ΗΣ ΜΑΪΟΥ η οδός Φιλίππου Β’στην Κοζάνη

24 Αυγούστου 2017
10:26

Προς τον Δήμο Κοζάνης

Κύριε Δήμαρχε,

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι

Όπως γνωρίζετε στην πόλη μας υπάρχει και λειτουργεί από τριετίας και πλέον η «ΣΤΕΓΗ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ» επί της οδού Φιλίππου Β’, που προσδίδει στον τόπο το δικό της χρώμα, καθιστώντας την περιοχή ένα από τα φωτεινότερα σημεία της πόλης.

Επιθυμία – Πρόταση της διοίκησης του σωματείου αλλά και του συνόλου του ποντιακού λαού του δήμου είναι η οδός Φιλίππου Β’ να μετονομαστεί σε οδό 19ΗΣ ΜΑΪΟΥ για την ηθική δικαίωση όλων εκείνων των εκατοντάδων χιλιάδων αδικοχαμένων προγόνων μας στον αλησμόνητο Πόντο αφού η 19η Μαΐου έχει οριστεί από την Ελληνική Πολιτεία ως ημέρα μνήμης για τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Ευελπιστούντες πως η Επιθυμία – Πρότασή μας θα τύχει της ομόφωνης έγκρισης του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Με εκτίμηση

για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης

Κώστας Σανίδης Ελένη Ταϊγανίδη

Πρόεδρος Δημόσιες Σχέσεις

29 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.