Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Κοζάνη: Πότε θα φυτευθούν τα δέντρα που κόπηκαν; (Φωτογραφίες)

24 Αυγούστου 2017
13:40

Θα ήθελα να με ενημερώσετε πότε θα γίνει η αποκατάσταση αυτών των κομμένων δέντρων επί της οδού Φιλίππου Β’ στην Κοζάνη; Δεν εξετάζω το πότε, το γιατί κι αν έπρεπε να κοπούν. Προφανώς κάποια διαδικασία θα ακολουθήθηκε. Θα ήθελα όμως να ενημερωθώ πότε θα αποκατασταθούν και θα φυτευθούν νέα δέντρα. Δεν ξέρω σε ποιον άλλον να απευθυνθώ για να λάβω απαντήσεις γι’ αυτό και τα στέλνω σ’ εσάς προς γνώση κάθε αρμόδιου. Ευχαριστώ

 

15 σχόλια

  • Γιατι να αντικατασταθούν?? Υπάρχει λόγος ή το θετεις ως προς την ευαισθησία του Οικολόγου Δημαρχου μας?????
    χαχαχαχαχαχαχα

  • Αυτα τα δένδρα δηλητηριάστηκαν απο κάποιους.Η τότε δημοτική αρχή σφύριζε αδιάφορα αλλά και η σημερινή τα ιδια κάνει οπότε μη περιμένεις τιποτα φίλε μου!

  • Τα δέντρα ξεράθηκαν όλως τυχαίως. Επρόκειτο για φυλλοβόλα δέντρα που ενδείκνυνται για φύτευση στην πρόσοψη κτηρίων με νότιο και νότιο ανατολικό προσανατολισμό, καθώς το χειμώνα επιτρέπουν τον φυσικό φωτισμό, το καλοκαίρι δε, προσφέρουν σκιά και βοηθούν στην αποφυγή της υπερθέρμανσης των οικοδομικών υλικών. Ασήμαντες λεπτομέρειες φυσικά….

  • ΧΑΧΑΑΑ..ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ…
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ…
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

  • Τα δέντρα κόπηκαν για συγκεκριμένο λόγω και δεν θα αντικατασταθούν πάλι για συγκεκριμένο λόγω. ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΤΑΚΙΑ. Δεν μας αξίζει τίποτε καλύτερο. Τα χαιρετίσματα στην εξουσία.

  • Δεν ξέρω σε ποιον άλλον να απευθυνθώ για να λάβω απαντήσεις γι’ αυτό και τα στέλνω σ’ εσάς.ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ….ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Η επιστολή είναι πριν ή μετά την επίσκεψη στους γιατρούς για να βγάλω τα συμπεράσματα μου. Ευχαριστώ

    • Ε αφού τον άνοιξαν οι πόντιοι και είναι και η λέσχη εκεί τότε είναι δικός τους. Προτείνω να περνάνε μόνο οι πόντιοι από εκεί και να βάλουνε διόδια για τους κακούς σούρδους.

  • Με την πρώτη ευκαιρία φύτευε κι εσύ-ο καθένας ένα Δέντρο, χωρίς να περιμένεις τι θα πουν κάποιοι άλλοι, χωρίς να περιμένεις απ’άλλους το σύνθημα. Να είσαι σίγουρος πως θα είναι σαν να ανάβεις ένα κερί μες το σκοτάδι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.