kozan.gr: Θετική γνωμοδότηση, από το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, για τη διερεύνηση της νέας θέσης, που προτάθηκε από την Τοπική Κοινότητα, για τα κοιμητήρια του Κλείτου (Βίντεο)

29 Δεκεμβρίου 2016
20:18
Η χωροθέτηση των Κοιμητηρίων στον οικισμό του Νέου Κλείτου απασχόλησε για ακόμη μία φορά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης. Κατά το παρελθόν είχαν υποδειχθεί άλλα σημεία στον οικισμό τα οποία όμως μετά τις γνωμοδοτήσεις των αρμόδιων Υπηρεσιών απορρίφθηκαν. Εν τέλει, προτάθηκε μια νέα θέση από την Τοπική Κοινότητα του Κλείτου Κοζάνης, θέση που, εκ πρώτης όψεως, δείχνει πως ενδείκνυται για την ανάπτυξη των Κοιμητηρίων.
Εισηγητής του θέματος ήταν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοζάνης Κώστας Δεσποτίδης ο οποίος, ανέφερε: “Σήμερα θα κάνουμε δεκτή τη γνωμοδότηση για τη νέα αυτή θέση για να πάμε σε περαιτέρω έρευνα”.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης σχολίασε πως η πρώτη εικόνα δείχνει ότι το νέο μέρος ενδείκνυται περιβαλλοντικά, ενώ ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Λάζαρος Μαλούτας αναφερόμενος στα της χωροθέτησης επίσης τόνισε πως η νέα θέση σε πρώτη φάση πληροί τις προϋποθέσεις.
Tίνα Παπαντωνίου για το Kozan.gr



2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.