kozan.gr: Ο Μ. Κουτσοσίμος για τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών – Οργανισμό Πρόνοιας (Βίντεο)

29 Δεκεμβρίου 2016
20:34
Κανένα σχόλιο
Την αισιοδοξία του για τη λειτουργία και το έργο του Οργανισμού Πρόνοιας Δήμου Κοζάνης, με αφορμή τη συζήτηση του προϋπολογισμού του, στο Δημοτικό Συμβούλιο, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Μανώλης Κουτσοσίμος. “Παρότι πρόκειται για μειωμένο προϋπολογισμό, σε σχέση με αυτόν του 2014, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάει καλά και θα μπορέσουμε να σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη”, δήλωσε.
Πέραν αυτού ο κ. Κουτσοσίμος μίλησε και για τη “μετεγκατάσταση” του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών καθώς το κτίριο που προοριζόταν για τη λειτουργία του δεν καλύπτει όπως είπε τη Δημοτική Αρχή και τον Οργανισμό και έτσι βρίσκονται σε αναζήτηση νέου χώρου, που να πληροί τις προϋποθέσεις σωστής ανάπτυξης και λειτουργίας του Ξενώνα.
“Η παρούσα δομή είχε πάρα πολλά προβλήματα. Είμαστε στη φάση διερεύνησης νέου χώρου. Θέλουμε ένα κτίριο που να εξυπηρετεί πραγματικά τις ανάγκες μας και να μην είναι προβληματική. Έχουμε βρει νέους χώρους που μας εξυπηρετούν και θα προχωρήσουμε άμεσα στην ανάπτυξη της δομής”, ανέφερε.
Τίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.