Διοργάνωση 3ήμερης εκδρομής στη Λευκάδα, από το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ

25 Αυγούστου 2017
11:00
Κανένα σχόλιο

Το σωματείο μας διοργανώνει 3ήμερη εκδρομή στη Λευκάδα με ημερομηνία αναχώρησης 8 Σεπτεμβρίου 2017 και επιστροφή στις 10 Σεπτεμβρίου 2017 και τιμή 115 ευρώ κατά άτομο.

Αναλυτικά η εκδρομή περιλαμβάνει:

  • Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενο λεωφορείο το οποίο θα βρίσκεται στην αποκλειστική διάθεση των εκδρομέων για τις περιηγήσεις–ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής.

  • Διαμονή για δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Pegasus σε δίκλινα κατά βάση δωμάτια με πρωινό και δείπνο.

  • Ημερήσια κρουαζιέρα στο Πόρτο Κατσίκι–Εγκρεμνούς–Φισκάρδο Κεφαλληνίας–Ιθάκη–Μεγανήσι–Σκορπιό.

  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφαλιση και ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 1 Σεπτεμβρίου 2017 στα τηλέφωνα: 2463504089 και 6972423013.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.