Βραδιά Μουσικής & Λόγου στα Καραούλια Λευκοπηγής, στο πλαίσιο του Διεθνούς Σεμιναρίου Μουσικής, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου

25 Αυγούστου 2017
11:52

Μία βραδιά μουσικής και λόγου πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Αυγούστου στα Καραούλια Λευκοπηγής, στο αμπέλι του Γιώργου Μητλιάγκα στο πλαίσιο του 17ου Διεθνούς Σεμιναρίου Μουσικής Κοζάνης.
Ο Στάθης Νατσιός και η Σίσσυ Ζυμάρα διαβάζουν την “Πέτρα του Ηλιου” του Οκτάβιο Παζ. Οι Poor Cousins [Naomi Morse, βιολί, φωνή, και Emmet Μc Gowan, κιθάρα, φωνή] παίζουν μουσική και τραγούδια από τη Νέα Αγγλία, την Ιρλανδία, τα Απαλάχια Όρη, την Αγγλία, το Κεμπέκ και τον Αμερικάνικο Νότο.

Συνδιοργάνωση :
ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης -17ο Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης
περιοδικό Παρέμβαση
ΣΥΝ Βιβλιοπωλείο

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.