Φροντιστήριο Αιχμή (Κοζάνη): Πάνω από 100 επιτυχίες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε μόνο μία χρονιά. Πάνω από 100 χαμόγελα των μαθητών μας και των οικογενειών τους.

25 Αυγούστου 2017
19:39

Η διεύθυνση και οι καθηγητές του φροντιστηρίου ΑΙΧΜΗ δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε πάντα το καλύτερο για τους μαθητές μας. Με συνεχή εξέλιξη των εκπαιδευτικών μας πρακτικών. Με συνεχείς επιμορφώσεις και καινοτομίες, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις στην εκπαίδευση.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε να σταθούμε δίπλα σας στην διαδρομή σας προς την επιτυχία. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς!

Τα Θερμά μας συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές και στις οικογένειές τους.

Με Εκτίμηση

Δείτε τους επιτυχόντες του φροντιστηρίου Αιχμή για το 2017 στην ιστοσελίδα μας: www.aixmi.edu.gr

Ένα σχόλιο

  • Συγνωμη βρε παιδια…αλλα οι μισοι απο τους επιτυχόντες απλα εκαναν μηχανογραφικό για το 10% για ποιες επιτυχιες μιλατε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.