21ο τουρνουά Τέλης Δαϊρούσης – Νικητής ο Μακεδονικός Κοζάνης (Φωτογραφίες)

28 Αυγούστου 2017
00:03
Κανένα σχόλιο

Φέρνοντας  μια ισοπαλία επί της ΑΕ Κοζάνης και πετυχαίνοντας μια νίκη επί της Κοζάνης με σκορ 1-0 ο Μακεδονικός  κατέκτησε το 21ο τουρνουά  «Τέλης Δαϊρούσης». Το παιχνίδι ΑΕ Κοζάνης – Κοζάνη  έληξε 0-0.

Η  τελική βαθμολογία

Μακεδονικός Κοζάνης 4 β

ΑΕ Κοζάνης  2 β.

Κοζάνη  1 β.

Το 21ο τουρνουά το συνδιοργάνωσαν  με επιτυχία η Α.Ε. Κοζάνης και ο ΟΑΠΝ  Κοζάνης στη μνήμη του επί 25ετίας ποδοσφαιριστή και παράγοντα που έφυγε νέος το 1997 τον αείμνηστο και φίλο Τέλη Δαϊρούση.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν τις 3 Κοζανίτικες ομάδες να κοντράρονται  με τον Μακεδονικό   να κατακτά τελικά το τρόπαιο.

Το κύπελλο στον νικητή Μακεδονικό Κοζάνης έδωσε ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ Γιάννης Ιωαννίδης.

Στην δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕ Κοζάνης το κύπελλο έδωσε ο ταμίας της ΕΠΣ Κοζάνης Γρηγόρης Τζουμερκιώτης.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια.

ΠΗΓΗ https://matiesstasport.blogspot.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.