kozan.gr: «Τα πάντα εγώ», ερμηνεύει ο φοιτητής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη), Ανδρέας Καρδής

29 Αυγούστου 2017
14:35
Κανένα σχόλιο

Ο Ανδρέας Καρδής, από τη Νάουσα που σπουδάζει στην Κοζάνη και στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ερμηνεύει το τραγούδι «Τα Πάντα εγώ» , σε μουσική και στίχους του Θεόδωρου Βουλγαράκη. Το τραγούδι κυκλοφόρησε εδώ και δυο μήνες. Πρόκειται για μια νοσταλγική μελωδία με ρετρό ηχητικές αναφορές, που ξεχειλίζει από ελληνικό καλοκαίρι. Με στίχο ερωτικό και τρυφερό, το τραγούδι αυτό ακροβατεί μελωδικά ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα επιρροών που χαρακτηρίζουν το ποιοτικό ελληνικό τραγούδι, και πλαισιώνεται από την ζεστή, αισθαντική φωνή του ερμηνευτή.

Ο Ανδρέας Καρδής ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από εννέα ετών, παίζοντας διάφορα μουσικά όργανα (μπουζούκι, κιθάρα, μπαγλαμά, τζουρά).

Την τελευταία πενταετία συμμετέχει, όπως διαβάζουμε στο musicpress.gr σε μουσικά σχήματα ως τραγουδιστής, αλλά και ως οργανοπαίχτης, κάνοντας εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά της Νάουσας, της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης, ενώ παράλληλα σπουδάζει. Για ένα χρόνο εργάστηκε ως τραγουδιστής και δεξιοτέχνης μπουζουκιού σε ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία. Από το 2015 παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής στο επαγγελματικό τμήμα φωνητικής και ορθοφωνίας της Alterna Music και συνεχίζει την επαγγελματική του πορεία ως μουσικός και ερμηνευτής. Σήμερα μας συστήνεται με το τραγούδι «Τα πάντα εγώ», που κυκλοφορεί από τη Final Touch. Σύντομα μάλιστα θα κυκλοφορήσει και νέο τραγούδι του, ενώ δεν αποκλείεται και μια συνεργασία έκπληξη μέσα στο χειμώνα σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής.

Το τραγούδι:

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.