Ευχαριστήρια επιστολή της μητέρας του Λεωνίδα Θεοδωρίδη

29 Αυγούστου 2017
19:09

Στις 23 Αυγούστου έφυγε από τη ζωή, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, ο γιός μας Λεωνίδας Θεοδωρίδης 20 χρονών. Ο πόνος μου δεν περιγράφεται, γιατί κάναμε τα πάντα αλλά δεν τα καταφέραμε. Όμως μέσα από αυτή την δύσκολη μάχη που δίναμε καθημερινά είχαμε κοντά μας ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που μας βοήθησαν απίστευτα.

-Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Λάζαρο Αποστολίδη διευθυντή του Νοσοκομείου Κοζάνης καθώς και σε όλους του γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που κάθε μέρα και νύχτα έκαναν τα πάντα για τον Λεωνίδα μου.

-Ένα δεύτερο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με μια ανακοίνωση έτρεξαν και έδωσαν αμέσως αίμα για το παλικάρι μου που το είχε ανάγκη.

-Ένα τρίτο ευχαριστώ σε όλους του φίλους και συγγενείς που καθημερινά ήταν κοντά στον Λέων και σε έμενα για συμπαράσταση.

– Ένα ακόμα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γιώργο Μαμάτσιο διευθυντή Μουσικού Λυκείου Πτολεμαΐδας που καθημερινά ήταν παρών με κάθε τρόπο με αποκορύφωμα την ημέρα της τελετής, έψαλε μαζί με όλους τους καθηγητές του Λεωνίδα τόσο θεϊκά που δεν ήθελα να κλάψω για να μην χαλάσω αυτή την μαγεία.

Γονατίζω στο μεγαλείο ψυχής, όταν αντίκρισα του ιερείς που με τόσο κατάνυξη έξαλαν όλη την ακολουθία.

-Ένα ακόμα ευχαριστώ, σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους μαθητές και καθηγητές, που ήταν κοντά στον Λεωνίδα την τελευταία του μέρα.

-Και τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, στο Γραφείο κηδειών Σαφάρα Ηλία – Τριανταφυλλίδη Κώστα, που έκαναν δωρεάν την τελετή του παιδιού μου, σε τόσο δύσκολα οικονομικούς καιρούς που περνάμε όλοι.

Να είστε όλοι καλά με τις οικογένειές σας, με συγκινήσατε βαθύτατα.

Η μητέρα του Λεωνίδα Θεοδωρίδη

Φανή Αντωνοπούλου

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.