Στα Σέρβια και τον Κρόκο ταξιδεύει το Σαββατοκύριακο ο Ναστρεντίν Χότζας και η Χύτρα του

30 Αυγούστου 2017
11:28
Κανένα σχόλιο

«Ο Ναστρεντίν Χότζας και η Χύτρα», η νέα καλοκαιρινή παραγωγή του Θεατροδρομίου, συνεχίζει τις παραστάσεις της στην ευρύτερη περιοχή. Επόμενοι σταθμoί στην περιοδεία του, είναι τα Σέρβια και ο Κρόκος! Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο Υπαίθριο Θέατρο στα Κάστρα Σερβίων στις 9 μ.μ. και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στον Κρόκο Κοζάνης.
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να «ταξιδέψουν» στην  Ανατολή, με κεντρικό ήρωα του έργου, ένα λαϊκό τύπο και συνάμα πανούργο, τον Ναστρεντίν Χότζα, ο οποίος  επιβιώνει υπό οποιαδήποτε περίσταση και φυσικά αντιμετωπίζει κάθε κακοτυχία με χιούμορ.
Σέρβια: 2/9
Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 9 μ.μ. και θα δοθεί στο Υπαίθριο Θέατρο στα Κάστρα Σερβίων. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η παράσταση θα δοθεί στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Σερβίων.
Κρόκος 3/9
Η παράσταση θα δοθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ιωακείμ Λιούλιας” και θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Νικόλαος Κέφαλος
Σχεδιασμός Φωτισμού & Ήχου: Σάκης Παπαδόπουλος
Φωτογραφίες: Θοδωρής Χλιάπας
Βοηθός σκηνοθέτη: Χριστίνα Καραμάνη
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Μιχάλης Πεκρίδης
Βαγγέλης Τζημόπουλος
Νικόλαος Κέφαλος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.