Η Ελένη Βιτάλη στα Κουβούκλια, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, στις εκδηλώσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Κουβουκλιωτών «O Όσιος Βαραδάτος Εκ Πρόυσης»

30 Αυγούστου 2017
11:42

Το διήμερο εκδηλώσεων μνήμης πολιτισμού και παράδοσης, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Κουβουκλιωτών «ο όσιος Βαραδάτος Εκ Πρόυσης», πλησιάζει. Άνθρωποι με αγάπη για την παράδοση έβαλαν τα δυνατά τους και μας υπόσχονται να ανταμώσουμε την Παρασκευή και το Σάββατο 1 και 2 Σεπτεμβρίου στα Κουβούκλια του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. Την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων θα εμφανιστεί μια από τις μεγαλύτερες φωνές του λαϊκού μας τραγουδιού, η Ελένη Βιτάλη στο Δημοτικό Σχολείο Κουβουκλίων. Μαζί της ο Νίκος Ζιώγαλας. Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με παραδοσιακό Μικρασιάτικο γλέντι στο προαυλιο της εκκλησίας Αγίου Αθανασίου Κουβουκλίων.

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.