Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: 148.423 € για τη συντήρηση του οδικού ηλεκτροφωτισμού

30 Αυγούστου 2017
12:03
Κανένα σχόλιο

Τη σύμβαση του έργου «Νέες κατασκευές – Συντήρηση οδικού ηλεκτροφωτισμού 2016 – 2017», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Το αντικείμενο του έργου έχει ως εξής:

1. Ηλεκτροφωτισμός εξόδου πόλεως Κοζάνης επί της Εθνικής Οδού 4 Κοζάνης Ημαθίας στο τμήμα μεταξύ της κλινικής Σπινάρη έως την είσοδο του Κουρί.

2. Ηλεκτροφωτισμός Γέφυρας Βενέτικου Ποταμού επί της Ε.Ο. 15 Γρεβενά Καλαμπάκα εκατέρωθεν της γέφυρας Βενέτικου ποταμού.

3. Εργασίες βελτίωσης της κατάστασης του οδοφωτισμού στο τμήμα Κουρί Αερογέφυρα Δρεπάνου.

4. Εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού κόμβων επί του Εθνικού Οδικού Δικτύου (ΕΟΔ) αρμοδιότητας της Έδρας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

5. Βαφές ιστών οδοφωτισμού.

Ο αρχικός προϋπολογισμός της μελέτης ήταν 400.813,01€ (πλέον ΦΠΑ), προσφέρθηκε έκπτωση 62,97% και το οικονομικό αντικείμενο της Σύμβασης είναι 148.423,63€ (πλέον ΦΠΑ).

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ο χρόνος περαίωσής του είναι 730 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.