Επιμένει με έρευνες στην Αλόννησο η μητέρα του Γιώργου, που έχει καταγωγή από την Λευκοπηγή Κοζάνης

30 Αυγούστου 2017
16:45

Με σπασμένη φωνή από τη συγκίνηση η μητέρα του αγνοούμενου Γιώργου Καραμιχαηλίδη  Ματούλα Κοτρώτσιου, μίλησε ΄στην εκπομπή της Α. Νικολούλη, στο «Τούνελ», ακριβώς  έναν χρόνο μετά από τον χαμό του παιδιού της.

Συνοδευόμενη από συγγενείς και φίλους του γιου της βρέθηκε και πάλι στην Αλόννησο με την ελπίδα να μάθει κάτι νέο για την τύχη του 30χρονου.

«Ίσως είναι η τελευταία φορά που επισκέπτομαι το νησί.  Ίσως φανώ τυχερή και μάθω τι πραγματικά συνέβη στον Γιώργο μου»  είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Η τραγική μάνα δεν έχει σταματήσει στιγμή να ψάχνει για νέες πληροφορίες που θα φωτίσουν το σκοτάδι που κατάπιε το παιδί της.

karamixailidis16.PNG

«Δεν μου πάει καρδιά να κάνω μνημόσυνο για τον Γιώργο μου. Δεν βρέθηκε ούτε  ένα κοκαλάκι του. Σαν μάνα που είμαι θέλω να πιστεύω πως υπάρχει μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να ζει. Θα μιλήσω ξανά με τους ντόπιους, θα παρακαλέσω με την ελπίδα να βρεθούν  νέοι μάρτυρες. Ένας χρόνος πέρασε και κανείς δεν έκανε τίποτε…» τόνισε με έμφαση.

Η Ματούλα Κοτρώτσιου έχει καταθέσει μήνυση για κακουργηματική έκθεση σε κίνδυνο, εναντίον των δύο ψαράδων, που ήταν οι τελευταίοι άνθρωποι που είδαν τον Γιώργο στο νησί αλλά και κατά παντός υπευθύνου. Η οικογένεια μέσω των δικηγόρων της ζητά να γίνει αναπαράσταση στην Αλόννησο και να πραγματοποιηθεί νέα εκτεταμένη έρευνα από το ειδικό κλιμάκιο υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού με εισαγγελική παραγγελία .

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ομάδα του ΟΦΚΑΘ με έμπειρους δύτες και εξοπλισμένη με ειδικό σόναρ, θα πάει για έρευνες στο νησί.

Θα προηγηθούν επαφές  με τους αρμόδιους φορείς,  καθώς η θαλάσσια περιοχή  περιμετρικά της Αλοννήσου  και στα κοντινά ξερονήσια προστατεύονται από το Δίκτυο Natura.

Ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης 30 χρόνων, αγνοείται από τις 30 Αυγούστου 2016 από την Αλόνησο όπου βρισκόταν διακοπές με την σύντροφο του. Κατέβηκε μόνος στο λιμάνι της Βότσης  όπου ενεπλάκη σε επεισόδιο με δύο ψαράδες που ήταν και οι τελευταίοι άνθρωποι που τον είδαν.

Επιμένει με έρευνες στην Αλόννησο η μητέρα του Γιώργου

2 σχόλια

  • Να ψάξει και να επιμένει η μητέρα, η ντόπιοι ξέρουν σίγουρα δεν ξέρω γιατί δεν μιλούν και τη φοβούνται, ξέρουν τι έχει γίνει ,σίγουρα.

  • Η ντόπιοι γνωρίζουν τη έχει γίνει και δεν μιλούν ξέρουν σίγουρα, δεν ξέρω ποιον και τι φοβούνται,να επιμένουν να ψάξουν όπως και να έχει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.