Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης 2017 – Πανηγυρική Συναυλία Λήξης

1 Σεπτεμβρίου 2017
14:22

Το Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης (ΔΣΜΚ) υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Διονύση Μαλλούχου, ολοκλήρωσε τον κύκλο του και αποχαιρέτησε μαθητές και ακροατές με την πανηγυρική συναυλία λήξης της ορχήστρας του Σεμιναρίου. Η ορχήστρα υπό τη Διεύθυνση του πιανίστα και συνθέτη Παναγιώτη Δημόπουλου ενθουσίασε και συγκίνησε τους ακροατές με την καταπληκτική απόδοσή της.

Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης που είχε την οργανωτική ευθύνη του ΔΣΜΚ, θέλει να ευχαριστήσει τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Σεμιναρίου, κ. Διονύση Μαλλούχο, όλους τους συνεργάτες και εθελοντές, τους χορηγούς και όσους βοήθησαν στην παραγωγή και προώθηση των εκπαιδευτικών δράσεων και του παράλληλου φεστιβάλ του Σεμιναρίου με συναυλίες ανοικτές για ακροατές, φίλους της μουσικής της πόλης.

Το ΔΣΜΚ είναι ένας ιστορικός, σημαντικός θεσμός της πόλης, διεθνούς χαρακτήρα και ευχόμαστε να συνεχισθεί και να εξελιχθεί δυναμικά σε ένα φορέα μουσικής παιδείας και πολιτισμού για την πόλη της Κοζάνης. Η αποδοχή του θεσμού από το μουσικόφιλο κοινό της πόλης υπήρξε συγκινητική. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης θα συνεχίσει τη συνεργασία του με πολιτιστικούς φορείς της πόλης και της περιφέρειας εκπληρώνοντας τον περιφερειακό ρόλο του, ως κέντρο πολιτισμού. Δε λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν!

Κοζάνη και Μουσική. Ιστορία και προοπτική.

Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης, 20-31 Αυγούστου: 12 ημέρες μουσικής, 15 συναυλίες, 10 διαφορετικοί χώροι διεξαγωγής δράσεων, 5 διαλέξεις, 2 διαγωνισμοί, μαθήματα, εργαστήρια, ηχογραφήσεις.

Παραγωγή ΔΣΜΚ: ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Διονύσης Μαλλούχος

Τηλεφωνικό Κέντρο: 24610-24062
e-mail: [email protected]

Χορηγοί:

Αμερικανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης (σεμινάριο και συναυλία 30ης Αυγούστου), Πιάνα Γιαννακίδη (χορηγία πιάνου συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης), ΕΡΤ (χορηγός επικοινωνίας).

 

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.