Eπιτυχημένη η 6η Συνάντηση των Παλαιών Προσκόπων Πτολεμαΐδας (Φωτογραφία)

2 Σεπτεμβρίου 2017
13:08
Κανένα σχόλιο

Στις 31 Αυγούστου 2017 πραγματοποιήθηκε η 6η Συνάντηση των Παλαιών Προσκόπων Πτολεμαΐδας. Η παρουσία όλων των απογεγραμμένων κατά την περσινή προσκοπική χρονιά δηλώνει μια νέα αρχή για την Ένωση μας. Σ’ ένα καταπληκτικό περιβάλλον, το κέφι , οι προσκοπικές εμπειρίες όλων των παλαιών μας κράτησε μέχρι της πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Με την έναρξη της Προσκοπικής χρονιάς που ξεκινά 1 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο ανανεώσαμε την Προσκοπική υπόσχεση . Ενημερωθήκαμε για την Πανελλήνια Συνάντηση Παλαιών Προσκόπων που θα γίνει τον Οκτώβριο στην Λάρισα καθώς επίσης έγινε και ο προγραμματισμός της Ένωσης μας για την νέα προσκοπική χρονιά.

Επιθυμία όλων είναι για φέτος να διπλασιάσουμε την δύναμη μας και με άλλους αδελφούς Προσκόπους του Δήμου Εορδαίας.

Σοφοκλης Ασιανός

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.