kozan.gr: Συναυλία με τους “ΟΝΙRΑΜΑ» για την ενίσχυση του Κέντρου Φροντίδας Παιδιού ΑΜΕΑ Εορδαίας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου (Φωτογραφίες-Βίντεο)

2 Σεπτεμβρίου 2017
22:43

Συναυλία με το συγκρότημα “ΟΝΙRΑΜΑ» διοργάνωσε,  το Σάββατο  2 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία, με σκοπό την ενίσχυση και τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Φροντίδας Παιδιού ΑΜΕΑ. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γιάννης Κατσανίκος.

3 σχόλια

  • Δυστυχώς δεν υπήρχε η αναμενόμενη ανταπόκριση από τους πολίτες της περιοχής …!!!
    Δεν ξέρω αν ο Σύλλογος με 800-900 εισιτήρια μπήκε και «μέσα» …
    Χθες σε κοντινό χωριό είχε εκδήλωση Ποντιακός Σύλλογος … επίσης σε γνωστό κέντρο διασκέδασης είχε καλεστεί ο διάσημος τραγουδιστής Βασίλης Καράς ….
    Δεν ξέρω αν υπήρχε έστω και κάποια «ενημέρωση-συνεννόηση» μεταξύ τους …

    Αλλά όποια κίνηση να έγινε .. θα καταθέσω μια προσωπική γνώμη ….
    Αν υπάρχει η δυνατότητα να βγω και να παρακολουθήσω μια συναυλία θα προτιμούσα τον Σύλλογο «Γονέων και Φίλων Παιδιών με Αναπηρία» …

    Ο συγκεκριμένος Σύλλογος δραστηριοποιείται και στηρίζει το «Κέντρο Φροντίδας Παιδιών με αναπηρία» από ιδίους πόρους …
    Η στήριξη όλων μας σε αυτού του είδους ενέργειες δείχνει το «Κοινωνικό μας επίπεδο» την «Ανθρώπινη αξιοπρέπεια» μας και τον σεβασμό και ενσυναίσθηση μας στην διαφορετικότητα ….

    Δεν κατηγορώ όσους επέλεξαν τις άλλες εκδηλώσεις … αλλά θα στεναχωρηθώ αν το «Κέντρο Φροντίδας» εντέλει κλείσει ….

    • Δεν εχεις αδικο ετσι οπως τα λες.
      Δυστυχως ειμαστε μονο για πανηγυρια και για σκυλαδικα. Φαινεται εξ’αλλου κι απο τις χρηματοδοτησεις που κανει ο Δημος.
      Ολοι οι συλλογοι απο οσο γνωριζω παιρνουν το κατιτις τους απο το ταμειο του Δημου, πλην των σοβαρων εκδηλωσεων που εχουν να κανουν με τον πραγματικο πολιτισμο.
      Ολα ειναι μονο για το θεαθηναι τελικα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.