Καταγγελία αναγνώστη στο kozan.gr για την άρνηση υπαλλήλου του ΚΤΕΛ Κοζάνης να εκδώσει μειωμένο (φοιτητικό) εισιτήριο στην κόρη του

4 Σεπτεμβρίου 2017
19:44

Καταγγέλλω τον υπάλληλο του ΚΤΕΛ στα εκδοτήρια εισιτηρίων στην Κοζάνη, ο οποίος την Δευτέρα 4/9/2017 και ώρα 16:45, αρνήθηκε να εκδώσει μειωμένο (φοιτητικό) εισιτήριο στην κόρη μου, παρότι του επέδειξε την πρόσφατη βεβαίωση σπουδών της σχολής της και την αστυνομική ταυτότητα για έλεγχο ταυτοπροσωπίας και του τόπου μονίμου διαμονής, ισχυριζόμενος ότι απαιτείται και η βεβαίωση κλοπής η οποία είχε κατατεθεί στην ασφάλεια για την έκδοση του νέου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Παρακαλώ να μου γνωρίσετε που προβλέπεται η προσκόμιση βεβαίωσης κλοπής στα ΚΤΕΛ, αφού υπάρχει η πρόσφατη βεβαίωση σπουδών που πιστοποιεί την ιδιότητα του επιβάτη και εκδόθηκε για αυτή την χρήση μέχρι την έκδοση του νέου πάσο σε αντικατάσταση αυτού που έχει κλαπεί. Από πότε οι υπάλληλοι του ΚΤΕΛ Κοζάνης έχουν ρόλο αστυνομίας ή ανακριτικής υπηρεσίας; Δεν αρκεί η βεβαίωση σπουδών και η ταυτότητα; Τα εκδοτήρια του ΚΤΕΛ Κοζάνης στη Θεσσαλονίκη εφαρμόζουν άλλους κανονισμούς και νόμους και εκδίδουν μειωμένο εισιτήριο με την επίδειξη της βεβαίωσης σπουδών και της ταυτότητας;;

Παρακαλώ για την άμεση αποκατάσταση της αδικίας προς το πρόσωπο της επιβάτιδας, την ενημέρωσή μου επιφυλασσόμενος κάθε νομίμου δικαιώματός, καθώς και την ενημέρωση του υπαλλήλου σας ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

16 σχόλια

  • και εγώ ακριβώς έπαθα προχθές , Είμαι φοιτητριΑ και μου έκλεψαν το πάσο μου . έκανα ακύρωση του πάσο μου και μεχρι να επανεκδοθεί νέο “κινούμαι” με την βεβαίωση σπουδών μου και την Αστυνομικη μου ταυτότητα . Πήγα προσθες να εκδόσω εισητήριο απο θεσσαλονίκη για κοζανη και η υπάλληλος οχι απλα αρνηθηκε να μου κόψει φοιτητικο εισητήριο αλλα με υποχρεωσε να κόψω ολόκληρο ουτε καν μειωμένο κατα 25%! τι να πω

  • παιδια καλα τα λετε δεν λεω…αλλα οσο ξερω πανε κατι πολυτεκνοι 30αρηδες με καρτα πολυτεκνειας και κοβουν κατι μειωμενα 50%..και τα βλεπουν και οι ανθρωποι εκει ολα αυτα και σου λεει θα τα φερεις ολα..δεν ειναι δημοσιο το κτελ..ιδιωτικη επιχειρηση ειναι..βγαινει χαμενη απο καθε μειωση..οπως στην ταβερνα δεν βλεπω κανενα να κανει φασαρια για την αποδειξη..τουλαχιστον εδω δεν φοροδιαφευγει..απλα κοιταει να κερδισει το καλυτερο δυνατο

  • Είμαι 44 χρόνων έχω ακόμη τη βεβαίωση και το βιβλιάριο σπουδών μου που τελείωσα πριν 18 χρόνια. Να πάω και γω να βγάλω φοιτητικό εισητιριο; ρε θα τρελαθούμε εντελώς εδώ μέσα, όλοι για το τζάμπα είμαστε.

  • Την ενημέρωση σου την θέλεις μέσω του kozan ή έκανες την καταγγελία σου εκεί που πρέπει; μάλλον για εντυπώσεις το κανεις αλλιώς πάνε στα ΚΤΕΛ να πάρεις τις απαντήσεις σου. Θέλω να μάθω όμως αν σου αποδείξουν ότι ορθώς έπραξε ο υπάλληλος τι θα κανείς μετά. Θα βγεις πάλι στο Kozan να πεις συγνώμη;

  • Νομίζω ότι η βεβαίωση κλοπής χρειάζεται γιατί κάλλιστα το πάσο να το πήρε-έδωσε η κοπέλα σε μια φίλη της και να το χρησιμοποιεί η άλλη κανονικά. Αλήθεια τώρα ποιο το πρόβλημα να δείξει τη βεβαίωση κλοπής;

  • Πάντως και από εμένα πριν 2 χρόνια που είχα χάσει το πάσο μου ζητείτο να επιδείξω και την βεβαίωση κλοπής. Απλά προμηθεύτηκα μία και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
    Και γιατί να μην ζητείται; Τι πειράζει; Σε κανόνες υπακούουν και οι υπάλληλοι των ΚΤΕΛ. Μην τα ρίχνουμε όλα πάντα στους άλλους. Αμάν. Πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί μία βεβαίωση κλοπής; Νομίζω αρκεί ακόμη και από τη σχολή η βεβαίωση με την οποία ακυρώνεται το παλαιό πάσο και ζητείται η έκδοση νέου.

  • Πας σε μια υπηρεσία να ζητήσεις κάτι και σου ζητάνε τα συγκεκριμένα χαρτιά, εσυ δεν τα έχεις αλλά απαιτείς να γίνει η δουλειά σου. Μετά καταγγελεις τον υπάλληλο που έκανε τη δουλειά του, λέγοντας με ποιο δικαίωμα σου ζητά τα συγκεκριμένα χαρτιά. Πιστεύεις ότι έχεις δίκιο; γιατί δεν κανείς καταγγελία το πανεπιστήμιο που κάνει τόσο χρόνο για επανέκδοση του πάσο σου, αλλά απαιτείς από άλλους να κάνουν τα στραβά μάτια; όσο για τη βεβαίωση κλοπής είναι το πρώτο χαρτί που έπρεπε να σου ζητήσουν.

  • Τα παραπονα σας για το 25% στο Υπουργ Παιδειας κ Μεταφορων για το Νομο που εχουν θεσπισει. Εφαρμοζοντας το Νομο οι εκδοτες πολυ καλα πραττουν.
    Μαθαμε ολοι στο τζαμπα για μετακινηση με Κτελ. Αληθεια με αεροπλανο ετσι θα κανατε? Ή πρεπει κ δω να κανουμε να κλεινει η πυλη αν δεν ειστε στην ωρα σας κ δεν τηρειτε τα νομιμα??

  • Τα ΚΕΠ σου θεωρούν φωτοτυπία αστυνομική ταυτότητα; Αν σε πιάσει η τροχαία με φωτοτυπία του διπλώματος σου, τι γίνεται; Ψηφιζεις με το βιβλιάριο πολυτέκνων;

  • Ο κλασσικός ελληναρας που του θίχτηκε ο εγωισμός και ενώ φταίει ο ίδιος, δείχνει κάποιον άλλο σαν υπαίτιο.
    Από αύριο με τη δήλωση κλοπής.
    Αλλιώς ας πάρει ταξί κ ας ζητήσει να πληρώσει κι εκει μισό δείχνοντας τη βεβαίωση σπουδών. Η τρένο. Η αεροπλάνο. Κ μετά πάλι εδώ να καταγγέλλει κ να απαιτεί να του γνωρίσουν που προβλέπεται το κάθε τι.

  • Πόσο Ελληνάρες είστε ρε. Αρκεί μόνο μην αφορά εσάς. Να βγεί το μάτι του γείτονα.
    Ναι για να βγάλεις μειωμένο εισητήριο θα χρειάζεται και ληξιαρχική πράξη γέννησης.

    Εχετε διαβάσει τους κανόνες λειτουργίας των ΜΜΜ και των ΚΤΕΛ; Πουθενά δεν αναφέρει για δήλωση κλοπής.

  • Ναι είναι γεγονός . Μόλις δύο λεπτά πριν αρνήθηκε ο υπάλληλος ΚΤΕΛ Αθήνας να μου εκδώσει εισιτήριο ενώ επέδειξα βεβαίωση σπουδών-ενεργού φοιτητή .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.