kozan.gr: Κοντά στα όρια της ελάχιστης στάθμης που καταγράφηκαν την τελευταία δεκαετία …ο ταμιευτήρας Πολυφύτου

5 Σεπτεμβρίου 2017
00:03

Κοντά στα όρια της ελάχιστης στάθμης που καταγράφηκαν την τελευταία δεκαετία …ο ταμιευτήρας Πολυφύτου. Σύμφωνα  με πληροφορίες του Kozan.gr, η στάθμη του Ταμιευτήρα στις 31/08/2017 ήταν:

  • 279,58 mas,
  • η ελάχιστη στάθμη 10ετίας: 277,20 mas,
  • η ελάχιστη στάθμη λειτουργίας: 270,00 mas

Η στάθμη του Ταμιευτήρα Πολυφύτου την περίοδο του καλοκαιριού 2017 μειώνεται λόγω εξυπηρέτησης περιβαλλοντικών αναγκών και αναγκών κοινής ωφέλειας. 

Οι ποσότητες νερού που διατέθηκαν έχουν υπερβεί κατά μικρό ποσοστό τις εγκεκριμένες.

Ένα σχόλιο

  • Το πρόβλημα ειναι οτι η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΗ κατανάλωνε νερά το χειμώνα , γιατί είχε λιγνιτικές εκτος , και ήθελε να εχει μεγαλύτερη κερδοφορία , συνεπώς “εξαντλήσανε ” τα νερά χωρίς να υπάρχει λόγος !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.