kozan.gr: “Kαρφί” από τον Λ. Μαλούτα, στη δημοτική αρχή, για κομμένα δέντρα

5 Σεπτεμβρίου 2017
09:00

Με ανάρτησή του στο facebook, o επί κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, κατακρίνει, φωτογραφικά, τις ενέργειες της δημοτικής αρχής με την κοπή κάποιων δέντρων σε σημεία που εκτέλεσε έργα. Δείτε τη σχετική φωτογραφία – και το σχόλιο – που ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

 

15 σχόλια

  • ωραίος οικολόγος ο Δήμαρχος! Δεν θέλω να σκεφτώ αν την ενέργεια αυτή έκανε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή τι είχαν να πουν οι γνωστοί οικολογούντες της παράταξης του Λευτεράκη

    • Τα δενδρα δεν κοπηκαν. Η φωτογραφια δειχνει κλαδεμα κλαδιων. Τα δενδρα συνεχιζουν να υπαρχουν κ θα ξανατιναξουν. Ο Μαλουτας ας λεει ενα δοξα στον Θεο που στη ζωη του ειχε αστρο τον Παρη κι εγινε απ το πουθενα δημαρχος. Του εφεξε και τωρα το παιζει ειδημων αλλα μαλον ειναι οιδημων

  • ΕΕΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ… ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΠΛΑΣΗ Κ ΕΡΓΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΗΘΕΛΕ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ…ΑΠΛΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΧΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΟΨΑΜΕ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ??

  • Η οικοδομή είναι γεμάτοι αστοχίες (τρύπες) όπως ακριβώς είναι η αντιπολιτευτική σας ικανότητα. Εντάξει και πολιτευτή σας για να μην σας αδικήσω.

  • Η οικοδομή είναι γεμάτη αστοχίες (τρύπες) όπως ακριβώς είναι η αντιπολιτευτική σας ικανότητα. Εντάξει και η δημαρχιακή σας για να μην σας αδικήσω.

  • μπορει να κανει οποιοσδήποτε κριτική για την “οικολογικη ευαισθησια” της τωρινης δημοτικης αρχης
    ΕΚΤΟΣ
    απο αυτους που διοικουσαν επί εικοσι χρονια και αφησαν πισω τους μια πολη μιλυσμενη , με ανυπαρκτο αστικο πρασινο, πεζοδρομια, πεζοδρομους, χωρους αναψυχης, πλατειες.

    • για μια δημοτική αρχή που έκανε τα ηπειρώτικα και την Σκρκα αγνώριστα,έκανε πεζοδρόμια με δενδροστοιχίες και ασφαλτοστρώσεις σε όλη την πόλη, που έκανε την ποιο όμορφη πλατεία και είχε την ποιο καθαρή πόλη της Ελλάδας το λες αυτό;;;; Μάλλον δεν βλέπεις καλά για τους δικούς σου ….μικροκομματικούς και προσωπικού οφέλους λόγους

  • Ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή γενικότερα, γνωρίζουμε πως είναι κατώτερη των περιστάσεων. Η κοπή των δέντρων από τους ντε μεκ “οικολόγκους” είναι εξοργιστικό…

  • Λάζο είσαι επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Ασε το fb και αν έχεις δίκιο και είναι παράνομοι κάνε καταγγελία. Οι αναρτήσεις δεν λένε τίποτα

  • Μπορεί σε πολλα να κριτικάρω τη σημερινή δημοτική αρχή , αλλα οι προηγούμενοι να μην υπερηφανεύονται για τη σκρκα και τα ηπειρωτικα που τα κατάντηςαν ,απο όμορφες συνοικίες ,τσιμεντοτοπους του χειρότερου είδους.!!!

  • Οι “οικολόγοι” όπως καταλάβατε είναι για να κλείνουν εργοστάσια της Δεη με εναερήτες της Γκρίνπρίστ , να προστατεύουν σκυλια πουλιά και αρκούδες. Μέχρι εκεί σταματάει ο ρόλος τους Από εκεί και πέρα ..πέρααααα βρέχει αν δέντρα κόβουν ή αν τα δάση καίγονται !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.