Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 17:00 ώρα, στο πρώην δημαρχείο Ελλησπόντου (κοιλάδα). Η Σύσκεψη του σωματείου μας με θέμα: «Επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας, έκτακτου προσωπικού ΔΕΗ (8 μηνών)». Στην Σύσκεψη κεντρικό ζήτημα αποτέλεσε η υπογραφή με την ΔΕΗ της επιχειρησιακής σύμβασης για τη διασφάλιση των εργαζομένων και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν. Οι εργαζόμενοι αμείβονται με το βασικό μισθό της γενικής συλλογικής σύμβασης όπως προβλέπεται. Και η ΔΕΗ επιδοτεί επιπλέον ένα πόσο με αποτέλεσμα να έχουμε μισθοδοσία κοντά στα 750 ευρώ ,για κάθε έκτακτο εργαζόμενο(οκτάμηνα) Αίτημα του σωματείου είναι να υπογραφεί επιχειρησιακή σύμβαση με τη ΔΕΗ όπου θα κατοχυρώνεται το ποσό αυτό.
Στην σύσκεψη μας αποφασίστηκε ομόφωνα από όλους τους ομιλητές όπως το αίτημα μας να το προωθήσει ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στην κεντρική διοίκηση της ΔΕΗ.  Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν Ο βουλευτής του Νομού Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Γεωργία Ζεμπιλιάδου Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ», ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, ο Α’ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΔΑΜ, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Κοζάνης Τελης Πουτακιδης, Γιάννης Γρηγοριαδης, Ο προεδρος του σωματειου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΔΕΗ ΜΟΣΧΟΣ ΜΟΣΧΟΣ και ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.
Στη Σύσκεψη προήδρευσε ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Καζαντζίδης και στη συνέχεια πήραν το λόγο όλοι οι ομιλητές και τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο ζήτημα.