Έγκριση Πρότασης της ΠΕΔ ΔΜ στο Πρόγραμμα INTERREG IPA Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020

6 Σεπτεμβρίου 2017
13:26
Κανένα σχόλιο

Εγκρίθηκε από την Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος INTERREG IPA Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020, η πρόταση για το έργο 4Plus Citizens, στο σχήμα του οποίου συμμετέχει η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας. Αντικείμενο του έργου είναι η ανάπτυξη δράσεων πολιτικής προστασίας σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, η ενίσχυση των διοικητικών ικανοτήτων για τη μείωση του ρίσκου και η προστασία των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν επίσης η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΣΑμΕΑ) που είναι και επικεφαλής του έργου και η ΠΕΔ Ιονίων Νήσων. Από την Αλβανία στο έργο συμμετέχουν η Ένωση Δήμων Αλβανίας, ο Δήμος Kolonje και το Ινστιτούτου Αστικών Ερευνών. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 499.000 ευρώ, ενώ το έργο το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στους επόμενους μήνες, θα έχει διάρκεια δύο (2) έτη.

Κοζάνη 6-9-2017

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.