kozan.gr: Γιάννης Μανές, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Κοζάνης: «Η κυβέρνηση δυστυχώς και το 3ο μνημόνιο ψήφισε και το 4ο υλοποιεί. Έχει στραγγαλίσει τα εργασιακά δικαιώματα και έχει οδηγήσει την κοινωνία στην εξαθλίωση και στη φτώχεια»

6 Σεπτεμβρίου 2017
12:54

Κάλεσμα στον κόσμο, (εργαζόμενους, ανέργους συνταξιούχους), να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) απηύθυνε, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Γιάννης Μανές. Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη στις 18:00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Μανές τόνισε επίσης μεταξύ άλλων: «Η κυβέρνηση δυστυχώς και το 3ο μνημόνιο ψήφισε και το 4ο υλοποιεί.

Έχει στραγγαλίσει τα εργασιακά δικαιώματα και έχει οδηγήσει την κοινωνία στην εξαθλίωση και στη φτώχεια». Τα λεωφορεία από την Κοζάνη θα ξεκινήσουν στις 2 και 30 το μεσημέρι, από την κεντρική πλατεία.

Θανάσης Τέγος

6 σχόλια

  • Ενώ τα προηγούμενα χρόνια όλοι όσοι ήταν εκλεγμένοι ήταν ακομμάτιστοι
    Θα μας τρελλάνετε
    Αυτά μάς φθάσανε εδώ
    Άντε για Σαλλόνικα λεβέντες επαναστάτες της δάκε και τής πάσκε για μαζική αντίδραση

  • Καλλα όταν υποστήριζες αυτήν την κυβέρνηση ώστε να γίνεις πρόεδρος δεν σε πείραζε ή δεν είχαν ακόμη ψηφίσει καιτο 3ο και εφάρμοζαν το 4ο; Κι αυτούς τους κορόιδεψες; Αξιος!

  • Άιντε καλά με το 3 μνημόνιο και 4 θα μας πεις συγκεκριμένα ποια εργασιακά δικαιώματα έχει στραγγαλίσει; Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι που επανέφερε συλ συμβ; Αυτή δεν επανέφερε όλα όσα ο φίλος σου ο Σαμαρας με τον Βενιζέλο έκοψαν;

  • ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΔΑΚΙΤΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.