Νέα πρωτοβουλία εθνικού επιπέδου του Θ. Καρυπίδη, ώστε να λάβουν υπεραξία τα συνέδρια παραγωγικής ανασυγκρότησης (Δελτίο τύπου)

6 Σεπτεμβρίου 2017
15:25

Μια νέα πρωτοβουλία εθνικού επιπέδου ανέλαβε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ο οποίος με επιστολή του προς τον υπουργό Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη την οποία κοινοποιεί στο Γραφείο Πρωθυπουργού, προτείνει τη σύσταση και συγκρότηση Επιτροπής Συντονισμού που θα δώσει υπεραξία στα συνέδρια που πραγματοποιούνται σε κάθε Περιφέρεια, αξιοποιώντας τη μεθοδολογία που αναπτύχθηκε με τη μετεξέλιξή τους σε προγράμματα που θα πρέπει να παρακολουθούνται ως προς την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητά τους.

Στόχος της Επιτροπής θα είναι η εθνική προσπάθεια αναμόρφωσης ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και έργο της η διαβούλευση, ο σχεδιασμός, ο προγραμματισμός, η προώθηση και η συνδρομή υλοποίησης των συμφωνημένων έργων, ενεργειών δράσεων και νομοθετικών πρωτοβουλιών.

4 σχόλια

  • Άσε ρε Καρυπίδη αυτά να τα προτείνει κανένας άλλος και κοίτα το δικό σου πρόγραμμα που είσαι τελευταίος σε όλα και τη δική σου Περιφέρεια που την έφερες πρώτη στην Ευρώπη στην ανεργία. Σε αυτό βρήκες να ξεπεράσεις τον Δακή; …εντάξει αυτός την είχε πρώτη στην Ελλάδα … μήπως θες να μας κάνεις πρώτους παγκοσμίως τώρα; Αυτά τα πράγματα τα προτείνουν πετυχημένοι άνθρωποι όχι αυτοί που απλά γκρέμισαν μια γέφυρα τρία χρόνια τώρα…Αλήθεια με το τόξο ανάπτυξης των τριών Περιφερειών τι έγινε;; τέλειωσες με αυτό και πήγες και σε πανελλαδικό επίπεδο;!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.