Το ΣΕΕΝ “Εργατική Αλληλεγγύη” ζητά το Πόρισμα για την κατολίσθηση στο Ορ.Αμυνταίου

7 Σεπτεμβρίου 2017
08:46
Κανένα σχόλιο

Το Συνδικάτο Εργαζομένων στην ενέργεια «Εργατική Αλληλεγγύη» αναλογιζόμενοι τις συνέπειες που έχει, και θα έχει πολύ περισσότερες στην συνέχεια, η κατολίσθηση στο ορυχείο Αμυνταίου η οποία έγινε στις 10 Ιουνίου 2017.

Συνέπειες στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, στην τοπική κοινωνία, στα οικονομικά της ΔΕΗ και πάνω  απ’ όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν στην τροφοδότησης ηλεκτρικής ενέργειας για όλη την χώρα, ζητάμε από τον πρόεδρο της επιχείρησης να μας δοθεί το πόρισμα της επιτροπής διερεύνησης.

1.Για να μην ξεχαστεί το θέμα και θεωρηθεί δεδομένο το κλείσιμο του ορυχείου, όπως πολύ θα ήθελαν κάποιοι…

  1. για να μην γίνουν κοινωνία και εργαζόμενοι παθητικοί αποδέκτες των συνεπειών της κατολίσθησης χωρίς καμιά ενημέρωση παρά μόνο από δημοσιεύματα.

3.Να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν.

Ο λαϊκός και εργατικός έλεγχος είναι ο μόνος που μπορεί να συμβάλει ώστε να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.

Το γραφείο τύπου

Κοζάνη 7/9/17

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.