kozan.gr: ΚΝΕ Κοζάνης: «Θεωρούμε ότι είναι λάθος η στάση του Δήμου να κατεβάζει τις αφίσες μας, όταν ο ίδιος ο Δήμος έχει δικές του αφίσες για διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει» (Βίντεο)

7 Σεπτεμβρίου 2017
12:16

Συνέχεια στη διαμάχη για το θέμα των αφισών ανάμεσα σε ΚΚΕ-ΚΝΕ και Δημοτική Αρχή, έδωσαν τα μέλη της ΚΝΕ, λίγο μετά τη συνέντευξη τύπου για το αυριανό φεστιβάλ. Το μέλος της ΚΝΕ Γιώργος Ρίμπας σημείωσε: «Η αφισοκόλληση είναι ένα μέτρο που παίρνουμε εδώ και πολλά χρόνια για να γίνει γνωστή η προσπάθεια που κάνουμε σαν ΚΚΕ και σαν ΚΝΕ. Θεωρούμε ότι είναι λάθος η στάση του Δήμου να κατεβάζει τις αφίσες μας, όταν ο ίδιος ο Δήμος έχει δικές του αφίσες για διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει».

Θανάσης Τέγος

10 σχόλια

  • ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ,ΚΑΘΕ ΑΦΙΣΑ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 50 ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ!

  • Δίκιο έχουν αν συμβαίνει αυτό. Αλλά όχι να βάζουν και αυτοί επειδή βάζει και ο Δήμος. Να σταματήσει να βάζει και ο Δήμος . Αφίσες κανείς. Το σωστό αυτό είναι. Εδώ στην ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, υπάρχουν μόνιμες γιγαντοαφίσες νυχτερινών μαγαζιών σε κεντρικές κολόνες , μόνιμα λες και είναι ιδιοκτησία τους. Δεν έχουμε παράπονο όμως, τις ανανεώνουν συχνότατα με τα νέα σχήματα. Να κλαις ή να γελάς;

  • ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ??? ΑΝ ΟΧΙ,ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ!! ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΓΩ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΡΘΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

  • ΡΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΑΚΙΑ:
    εσεις-λετε οτι- υποστηριζεται το ηθος, νεες αποψεις, συνεπεια

    η λογικη “κλεβουν ολοι, δεν δικαιουται να μιλαει καποιος για μας που κλεβουμε” ειναι απλα γελοιο!

    και μεταξυ μας: καθως κυκλοφορω παρα πολυ στο κεντρο εχω παρατηρησει οτι μονιμως σκεπαζεται αφισες που δεν σας αρεσουν, βασικα του αναρχικου χωρου. να μην μιλησουμε για το τει οπου σκεπαζετε τα παντα!
    (την παρωχημενη αισθητικη-που δειχνει και το μετρο του πολιτισμου-την αφηνω ασχολιαστη)

    και μια συμβουλη: οταν κανετε εκδηλωσεις μετα ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΟΛΙΝΕΣ ΣΑΣ.
    ακομα χει αφισες σε βιτρινες ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ για εκδηώσεις στον γραμμο για τον ΔΣΕ (τις οποιες επικροτω)

    (αλήθεια ρε παιδια για την μητερα δυο παιδιων εργαζομενη επι 22 χρονια που απολυθηκε πριν κανα μηνα απο τον ριζοσπαστη θα εχει κανα κουτακι να μαζευετε λεφτα στην εκδηλωση;)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.