2η Ανάβαση Βλάστης, το Σαββατοκύριακο 09 και 10 Σεπτεμβρίου, με 23 συμμετοχές

7 Σεπτεμβρίου 2017
21:50

Οι εποχές είναι δύσκολες και η κορυφή αναμφίβολα κατακτιέται μόνο αν συνεχιστεί η ανάβαση. Αυτήν την κορυφή καλούνται το Σαββατοκύριακο 09 και 10 Σεπτεμβρίου να κατακτήσουν οι  τελικά 23 αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή στην 2η Ανάβαση Βλάστης. Οι απουσίες, κάποιες  εκ των οποίων  για σοβαρούς λόγους, δεν καθιστούν τον αγώνα λιγότερο ανταγωνιστικό ούτε μειώνει το βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού τα ονόματα των αθλητών  που φιγουράρουν στην λίστα εκκίνησης είναι οι διεκδικητές των τίτλων ανά κατηγορία στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.  Να θυμηθούμε πως το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά που αποτελούνται από τρία σκέλη, ενώ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας που περιλαμβάνει δύο σκέλη. Και τι δύο ημέρες η ειδική διαδρομή των 14 Κ θα «κλείσει» για όσους θέλουν να ανηφορίσουν με το αυτοκίνητό τους μια ώρα πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού δηλαδή στις 10.30. Οι θεατές που αναμένεται να είναι όπως πέρσι πολλοί καλούνται να έρθουν εγκαίρως στην ειδική διαδρομή και να πειθαρχούν στις υποδείξεις των κριτών καθώς το μέλημα αυτών είναι η ασφάλεια των θεατών.

Η  Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας εύχεται στους συμμετέχοντες αθλητές καλό τερματισμό.

Ένα σχόλιο

  • Κι ενώ η Φύση δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτε κι ενώ όλοι της χρωστούνε, παρόλαυτα συνεχίζονται τα βάρβαρα εις βάρος της, εναντίον της και φυσικά συνεχίζονται τα αυθαίρετα, τα γελοία. Ο νοών νοείτω…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.