Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Παρατηρήσεις για το χώρο του ΔΑΚ και του δημοτικού κήπου Κοζάνης

7 Σεπτεμβρίου 2017
22:41

α) Το νερό σε μια από τις τουαλέτες στο κλειστό της πάλης τρέχει ασταμάτητα εδώ κι εβδομάδες. Ακούγεται απ΄έξω η ροή του νερού.

β) Η εξωτερική τουαλέτα δίπλα στο κλειστό της πάλης είναι συνεχώς βρώμικη γιατί το κουμπί έχει χαλάσει από τα κρύα του περσινού Ιανουαρίου. Την καθαρίζει κάποιος φιλότιμος και ποτέ οι καθαρίστριες του γηπέδου.

γ)Έχει σπάσει από τις αρχές του καλοκαιριού ένα δέντρο το οποίο έχει πέσει πάνω στην περίφραξη του χώρου στάθμευσης στο ΔΑΚ απέναντι από την είσοδο του κυλικείου του γηπέδου. Με τα χιόνια είναι βέβαιο πως θα χαλάσει την περίφραξη λόγω βάρους.

δ) Η μπάρα που απέκλειε τα αυτοκίνητα στο στρατιωτικό γήπεδο κείτεται στο χώμα εδώ και μια εβδομάδα μέχρι να την πάρει κάποιος που μαζεύει σίδερα. Αλήθεια πως χάλασε;

ε) Στο δημοτικό κήπο Κοζάνης αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον 10 λάμπες καμένες. Μήπως θα πρέπει να αλλαχθούν;

Αναγνώστης

8 σχόλια

  • Παρε τηλεφωνο στον δημο στο τηλεφωνο εξυπηρετησης δημοτη και πρς τους οτι ειπες κ εδω!!!!!!! Κ αν δεν διορθωθουν τοτε στειλε αυτο στα μμε και πες το!!!!!
    Ελεος

    • Το γεγονός ότι υπάρχουν αυτές οι καταστάσεις εδώ και καιρό αποτελεί από μόνο του είδηση. Μην πιάνεται αμέσως το πληκτρολόγιο εκεί στον Δήμο και γράφεται πρωί-μεσημέρι-βράδυ ότι πάντα φταίνε οι άλλοι. Να αναλάβετε τις ευθύνες σας επιτέλους.

    • Δηλαδη δημοτικε υπαλληλε περιμενεις απο τον πολιτη να σου πει που να πας να κανεις συντηρηση κ αποκατασταση; εσεις πληρωνεστε κι ο πολιτης ειναι ο εργοδοτης σου;τι σοι υπηρεσια ειναι αυτη; και μονο που σε ωρα υπηρεσιας απαντας με mail δειχνει ποσο δουλευεις. Ολοι στο διαδικτυο ειστε ολη μερα. Δημαρχε κοψτα αυτα. Δεν επιτρεπεται να εχουν προσβαση στο ιντερνετ! Αλλα και κατω απο τον αγιο Κωνσταντινο τα νερα τρεχουν μηνες κι εσεις λετε πως ειναι του ναου, ο ναος λεει πως ειναι δικα σας κι ουτε σας νοιαζει το νερο που χανεται, κι ουτε πατε να δειτε τι θα γινει. Κατα τα αλλα μας δινετε εντυπα με τροπους εξοικονομισης νερου.

  • Αντί να κάνετε τα παράπονα σας εδώ μάθετε επιτέλους να απευθύνεστε εκεί που πρέπει. Το Kozan πριν ανεβάσει τα παράπονα του κάθε πικραμένου καλό θα είναι να κάνει την έρευνα του. Θίγονται συνεχώς άνθρωποι- υπηρεσίες από τον καθένα που λέει το μακρύ και το κοντό του. Και η πλάκα είναι ότι νομίζουν ότι έτσι βοηθάμε στη λύση των προβλημάτων. Ναι υπάρχουν πολλά στραβά αλλά εδώ μέσα μόνο κουτσομπολιό γίνεται.

    • Μεγαλυτερο κουτσομπολιο απ το δικο σας που ολη την ωρα ειστε στα ηλεκτρονικα κουτσομπολια υπαρχει; Δημαρχεεεεεεεεε δε βλεπεις;;;;; κοψτους τα ολα!

  • Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ-ΑΡΚΕΤΑ.

  • Όλα όσα καταμαρτυρούνται αποτελούν αντικείμενο ενασχόλησης του Δήμου και ενδεχομένως θα είχαν λυθεί αν υπήρχε Δήμαρχος. Αλλά Δήμαρχος δεν φαίνεται να υπάρχει στην πόλη. Ούτε καν Αντιδήμαρχος …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.