Ευχές Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Φώτη Κεχαγιά για τη νέα σχολική χρονιά

8 Σεπτεμβρίου 2017
14:49

Κάθε σχολική χρονιά είναι ένα νέο ξεκίνημα, ένα καινούργιο και μεγάλο ταξίδι εμπειριών και μάθησης, με συνεπιβάτες τους συμμαθητές και συνοδοιπόρους δασκάλους και γονείς.

Επιτρέψτε μου ως εκπαιδευτικός, γνωρίζοντας την πραγματικότητα της σχολικής αίθουσας, να σας ευχηθώ να τη μετατρέψετε σε μια όαση, ένα χώρο χαράς, ζωντάνιας και δημιουργίας, όπου κανείς δεν περισσεύει και όλοι είμαστε μια ομάδα.

Με την ιδιότητα του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας θέλω να σας μεταφέρω τις ευχές όλων των συναδέλφων μου και την προτροπή με κέφι και μεράκι να αρπάξετε την ευκαιρία για γνώση που αποτελεί το μεγαλύτερο εφόδιο για τη ζωή σας.

Δική μας υποχρέωση είναι να συμβάλλουμε στο μέτρο που μπορούμε σε μια οργανωμένη και αποτελεσματική εκπαιδευτική διαδικασία, η οποία θα αντιμετωπίζει με σεβασμό την εκπαιδευτική κοινότητα και θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες για μόρφωση και κοινωνική συμμετοχή.

Εύχομαι σε όλους καλό ξεκίνημα, με δύναμη, όραμα και προσήλωση στους στόχους ζωής.

Καλή σχολική χρονιά.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Φώτιος Κεχαγιάς

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.