kozan.gr: 3 ηλεκτρικά οχήματα σκοπεύει να προμηθευτεί ο δήμος Κοζάνης

8 Σεπτεμβρίου 2017
23:04

3 ηλεκτρικά οχήματα σκοπεύει να προμηθευτεί ο δήμος Κοζάνης. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, η προμήθεια των τριών αυτοκινήτων θα γίνει με τη διαδικασία του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισµού, προϋπολογισµού 120.000,00 ευρώ µαζί µε το ΦΠΑ 24%. Η επιλογή των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, έναντι των συµβατικών, έγινε µε γνώµονα την οικονοµία και την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ η προμήθειά τους θα γίνει από επώνυμους αναγνωρισµένους οίκους, δοκιµασµένους για την καλή λειτουργία τους.

kozan.gr

19 σχόλια

  • Ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μιά άλλη σαβούρα πού θέλουν νά πουλήσει η Ε. Ε
    http://greeklignite.blogspot.gr/2017/01/blog-post_18.html
    Μετά τις Ανεμογεννήτριες και τά φωτοβολταικά οι Γερμανοί θα πλασάρουν τά ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ε.Ε δηλ. την Γερμανική Ευρώπη για να σώσουν τον πλανήτη από την δήθεν Υπερθέρμανση!

  • Για ποιο λογο να μη διατεθουν τα χρηματα σε αμεσες αναγκες; ποιοι θα κανουν τις μπαζες τους; ποιοι τις βολτες τους; αλλα πρεπει να δικαιολογησουν και τις δαπανες εγκαταστασης σταθμων τροφοδοσιας ηλεκτρικης ενεργειας οχηματων που εγινε εδω κ καιρο και που κανεις πλην του τυροκομου δε χρειαζεται

  • Για όποιον δεν κατάλαβε, οι χρεοκοπημένοι Έλληνες θα χρηματοδοτήσουν την εξέλιξη της Γερμανικής (ή ενδεχομένως Γαλλικής) τεχνολογίας. Εντελώς αποικιοκρατική αντιμετώπιση, οι αποικίες χρηματοδοτούν τις μητροπόλεις, επειδή έτσι γουστάρει ο κάθε Ιωαννίδης.

    Μαύρο σου έρχεται Ιωαννίδη! Κατάμαυρο!!!

  • Καλά είναι αυτά, αλλά μάλλον για άλλες εποχές. Όντως είναι αρκετά τα λεφτά. Ένα αυτοκίνητο, νομίζω θα αρκούσε για καθαρά συμβολικούς λόγους. Έτσι κι αλλιώς και τα τρία αυτοκίνητα είναι ελάχιστα για τις ανάγκες ενός Δήμου. Όπως και να ‘χει όμως, αυτοί που τα πήραν κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

  • Tελικά δεν άλλαξε τίποτα σ αυτόν τον τόπο και μάλλον δε θα αλλάξει ποτέ, αυτά τα αυτοκίνητα είναι τα ηλεκτροκίνητα smart τα πιο ακριβά τις κατηγόριας τούς τα οποία η λιανική τούς τιμή έξω στην αγορά κυμαίνεται από 20 έως 25 χιλιάδες ευρώ, το ξέρω καλά γιατί το έψαξα επειδή ενδιαφερόμουν, τα τρία στο σύνολο 75000€ η 120000€ δεν κολλάνε εκτός αν αυτά είναι και ιπτάμενα, τα αντίστοιχα Κινέζικα που έκαναν την εμφάνιση τούς στη διεθνή έκθεση αυτοκίνητου της Σαγκάης κοστίζουν στα μισά λεφτά με αυτονομία 120 χιλιόμετρα με μεγίστη ταχύτητά 80 χιλιόμετρα, μια χαρά είναι αλά μάλλον δεν τούς ενδιαφέρουν αυτά στο Δήμο μας, αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.