Κύριε πρωθυπουργέ θα ακούσουμε μία φορά την αλήθεια; (του Χ. Κάτανα)

9 Σεπτεμβρίου 2017
11:48

Κύριε πρωθυπουργέ θα ακούσουμε μία φορά την αλήθεια; Προφανέστατα οι μέχρι τώρα κινήσεις του κυρίου Τσίπρα μαρτυρούν πως φέτος στη ΔΕΘ, θα αλλάξει ο Μανωλιός και θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς. Θα προσπαθήσει να βγάλει το κοστούμι του κρατικιστή και θα φορέσει αυτό του μεταρρυθμιστή. Το εάν θα πειστεί κανείς από την επενδυτική-επιχειρηματική κοινότητα εντός ή εκτός της χώρας, είναι ένα θέμα που μάλλον δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα στο ΣΥΡΙΖΑ. Επί της ουσίας είναι μια προσπάθεια να πείσει τον επιχειρηματικό κόσμο, πως αλλάζει πολιτικό προσανατολισμό και στοχεύει στο μόνο δρόμο ανάπτυξης ενός σύγχρονου κράτους, την ιδιωτική πρωτοβουλία. Φαίνεται ξεκάθαρα, ότι ο κύριος Τσίπρας θέλει να ξεχνά και για ακόμη μία φορά ψεύδεται.

-Κύριε Τσίπρα ο κόσμος της Βορείου Ελλάδας δεν είναι αφελής και δεν πρόκειται να ξεχάσει τις ψεύτικες υποσχέσεις του 2015 από το βήμα της ΔΕΘ. Όσοι δε σας είχαν πιστέψει, έχουν στην πλειοψηφία τους είδη μετανιώσει για αυτό. Ποιον προσπαθείτε άραγε να πείσετε;

Κάτανας Χάρης

π. Βουλευτής Ν. Κοζάνης

19 σχόλια

  • Κ κατανα το επεισόδιο με τον κ Γεωργιάδη που σας ελεγε τωρα στα 4 εσεις εχετε να πειτε κάτι μεσα στην βουλή;;;;; τωρα που είστε μαζι έχετε να πείτε κάτι;;;πιστεύω ιδεολογία δεν υπάρχει;;;;;

  • πραγματικά βγαίνω από τα ρούχα μου,όταν σας βλέπω να κάνετε λές και ήρθατε στην χώρα το 2015,ξεχάσατε πολύ γρήγορα τα ζάππεια και τα λεφτά υπάρχουν…χάρη μην το κουράζεις,άσε μας στην ησυχία μας.

  • Πάντως είναι ολοφάνερο ποιον προσπαθείς να πείσεις εσύ και μετά την επιλογή Τσιούμαρη οι θέσεις στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ όλο και λιγοστεύουν. Πάλι λάθος επιλογή έκανες, ο Μητσοτάκης δεν πείθεται με τίποτα να σε βάλει! Κι όχι τίποτ’ άλλο, ο Καμμένος θα ξαναβγάλει έδρα στην Κοζάνη κι εσύ θα μείνεις στην απ’ έξω, μόνος με τη γκρίνια σου.

  • Αμφιβάλω αν γνωρίζει ο κ Κατανας τις ενοιες του κρατικιστή του μεταρυθμιστη κ α λέξεις που χρησιμοποιεί στα κείμενα του. Επειδη βγήκε μια φορά εντελώς τυχαία βουλευτής νομίζει οτι ξέρει απο πολιτική…

  • Χωρίς υπόβαθρο, χωρίς λόγο, ευτυχώς πέρασε η εποχή των ανεξέλεγκτα αγανακτισμενων που έβγαλαν Κατανα και Ραχήλ, το τσόκαρο. Κατ τ αλλά αν δεν τον ήξερε κάποιος θα έλεγε ότι καλό παιδί ο οπτικός.

    • Εντάξει σε όλα τα άλλα ίσως και να συμφωνώ μαζί σου. Αλλά αυτό το “οπτικός” τα ακυρώνει όλα. Ειρωνικός ρατσισμός μπούφου. Λες και είδες κανένα χαΐρι με τους γιατρούς, τους δικηγόρους και τους μηχανικούς που ψήφιζες μια ζωή. Σαχλαμάρες. Ελπίζω να είσαι μόνο άνω των 60.

  • ΒΡΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑ ; ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ .
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ…

  • Τώρα αυτό είναι επίσημο κείμενο που σας το έστειλε ο κος Χ.Κάτανας ως πρώην βουλευτής * εκεί στο kozan.gr για να το δημοσιεύσετε;Γιατί πιο πολύ σαν σχόλιο στο fb μοιάζει…

    *((για πόσο καιρό είπαμε διετέλεσε βουλευτής και στέλνει κάθε λίγο και λιγάκι κείμενα που εμπεριέχουν οπωσδήποτε τη λέξη” βουλευτής” στη θέση της υπογραφής ;;;Πάντως θα ‘ταν πιο χαριτωμένο να υπέγραφε πιο ολοκληρωμένα : “πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ που ονειρεύεται να γίνει βουλευτής της ΝΔ) …)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.