2η Ανάβαση Βλάστης – Τα δοκιμαστικά (Φωτογραφίες)

9 Σεπτεμβρίου 2017
15:14

Ξεκίνησαν στην ώρα τους, ο λόγος για τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, με την θερμοκρασία να είναι ιδανική και τον καιρό να κάνει παιχνίδια εναλλαγής ήλιου και αραιής συννεφιάς. Ένα αεράκι έδιωχνε την αναμενόμενη για την περιοχή καταιγίδα και τα αγωνιστικά άρχισαν ένα μετά το άλλο να ανηφορίζουν χωρίς προβλήματα την ειδική διαδρομή, μάλιστα ο Νίκος Τσιφούτης οδήγησε την BMW Ε30 πλαγιολισθαίνοντας ως την κορυφή. Ο Δημήτρης Μπατσάρας εκκίνησε τελευταίος  το πρώτο σκέλος των δοκιμαστικών περνώντας τα «Κ» με ψιλή βροχή. Ο υπολειπόμενος Αχιλλέας Μποχώρης δεν μπόρεσε να εκκινήσει επειδή χρειάστηκε να αλλάξει ημιαξόνιο στο «ντριφτάδικο» Audi A4.

Και τότε όλα άλλαξαν, το ψιλόβροχο έγινε δυνατή βροχή, ο άνεμος δυνάμωσε και η βροχή έγινε καταιγίδα, ο ουρανός σκοτείνιασε και η καταιγίδα εξελίχτηκε σε κατακλυσμό και καταστροφή με  «θύματα» του καιρικού φαινομένου τις τέντες των αγωνιζομένων στο service park, τις τέντες, τα χρονόμετρα, τα φωτοκύτταρα και διάφορα άλλα υλικά της οργάνωσης. Η διαβούλευση της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας με αγωνοδίκες, αλυτάρχη και αγωνιζόμενους ήταν άμεση και σε αυτήν πάρθηκε η απόφαση να ακυρωθούν τα εναπομένοντα δύο σκέλη των χρονομετρημένων δοκιμαστικών.

Έτσι η συνέχεια θα δοθεί αύριο Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στην ηλιόλουστη όπως προβλέπει η Ε.Μ.Υ. ειδική διαδρομή, με τον αγώνα να εκκινεί στις 11.30, τους θεατές να περνούν από την εκκίνηση για να παρακολουθήσουν πριν της 10.30 και τους αθλητές να χρειαστεί να αποδείξουν τις ικανότητές τους έχοντας κάνει ένα μόνο δοκιμαστικό πέρασμα.

Η  Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας εύχεται στους συμμετέχοντες αθλητές καλό τερματισμό.

 

Ένα σχόλιο

  • Από καρδιά συμβουλές:
    – Σ’όλους αυτούς που νιώθουν να’χουν πλούσια μέσα τους ενέργεια και δεν ξέρουν που να την διαθέσουν, ας πάψουν να την πετούν-πατούν στους δρόμους κι ας κοιτάξουν, φροντίσουν να την διαθέσουν για να παράγουν κάτι καλό, ένα έργο ωφέλιμο για αυτούς και για την κοινωνία, τον κόσμο γύρω τους.
    – Σ’όλους αυτούς που έχουν παραπανήσια χρήματα -περισσότερα απ’τα απαραίτητα για την κάλυψη των βασικών της ζωής τους αναγκών, ας πάψουν να τα «πετούν-πατούν στους δρόμους» κι ας φροντίσουν να κάνουν μ’αυτά έργα φιλαδελφίας, ανακούφισης μη εχόντων, ώστε και την ψυχή τους να ωφελήσουν σ’αυτήν αλλά και την άλλη ζωή!
    – Σ’όλους αυτούς που έχουν παραπανήσια χρήματα και «για πέταμα», ας τα διαθέσουν για αναδάσωση κατεστραμμένων από εμπρησμούς εκτάσεων, ώστε να εξιλεωθούν για τις ζημιές που προκάλεσαν στην Φύση όσες φορές τρέχαν και σκορπούσαν ρύπους και δηλητήρια απόνετα μέσα σ’αυτήν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.