Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Α.Κοσματόπουλου στους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης “Ο Αλιάκμων”

9 Σεπτεμβρίου 2017
16:17

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νεαρούς συνδημότες μας Γιάννη Πεκόπουλο, Κωνσταντίνο Μεχτερίδη, Γιώργο Μακρυγιάννη που μαζί με τον συναθλητή τους στον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης Θοδωρή Λαπίκοφ ως μέλη της Ελληνικής Οκτάκωπου Παίδων κατέκτησαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη το χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικού αγώνες Κωπηλασίας.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά του πληρώματος, τους προπονητές τους και τους γονείς τους.

Ένα σχόλιο

  • Θερμά συγχαρητήρια απο το ΔΣ του ομίλου !!! Για μια ακόμα φορα μας κάνουν περήφανους και πολυ χαρούμενους που ανήκουν στο αθλητικό δυναμικό μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.