kozan.gr: Αρκετές παρουσίες συνδικαλιστών (και όχι μόνο), από Κοζάνη & Πτολεμαΐδα, στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη (Φωτογραφίες)

9 Σεπτεμβρίου 2017
19:33

Αρκετές παρουσίες συνδικαλιστών, από Κοζάνη & Πτολεμαΐδα, στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη.

 

13 σχόλια

  • Μία ξεπερασμένη κοινωνία άκρατου κρατισμού, εκτρέφει νοοτροπίες και αποτυχημένα πρότυπα. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Τετέλεσται και δεν μας φταίει κανένας γερμανός και λοιποί ευρωπέοι. Φταίει μόνο ο παρτάκιας ραγιάς που οι περισσότεροι από εμάς κρύβουμε μέσα μας.

  • Οι γνωστοί “άγνωστοι” πήγαν για να διαδηλώσουν για τους απανταχού απολυμένους; για τους πεινασμένους; γι’αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα; Εκ του ασφαλούς, με γεμάτη την τσέπη και μια ζεστή θεσούλα όλοι τρανοί και μάγκες είμαστε. Να δω τη μαγκιά σας τότε μόνο όταν απολυθείτε

  • Σε μια θλιβερή συγκέντρωση που γίνεται για να δείξει πόσο εκφυλισμένη είναι η ηγεσία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και από την άλλη χιλιάδες ζωντανός κόσμος με το ΠΑΜΕ.
    Πραγματικά δυο διαφορετικοί κόσμοι.
    Πόσο δικαιώνονται συνέχεια οι κομμουνιστές ρε φίλε…

    • Ζήστε όλοι σας οι κρατικοδίαιτοι τον ψεύτικο και δανεικό μύθο σας. θα έρθει σύντομα η μέρα που θα προσγειωθείτε στην πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι οι υπόλοιποι χιλιάδες Έλληνες που δεν έχουμε τακτοποιηθεί στο δημόσιο από επιλογή και στάση ζωής. Τότε θα καταλάβετε με τον άσχημο τρόπο πόσο αμάθητοι και πόσο πλανευτήκατε εσείς και τα παιδιά σας από την κομματοκρατία…

    • επειδη μας περνας για ασχετους:
      η ζωη υπηρχε στην Καμαρα και ηταν οι διαδηλωτες της “χαλκιδικης σοσ”, της ΒΦΛ και της ΒΙΟΜΕ
      ναι της βιομε, του αυτοδιαχειριζομενου απο τους ΕΡΓΑΤΕΣ εργοστασιου.
      ειμαι εκει και φετγω με συντροφο απο την βιομε για μια δουλεια. στην αριστοτελους μας προσεγγιζει εικοσαρης με ριζοσπαστη και ξεκινα κατηχηση. εμεις δυο 50αρηδες αυτος ενας εικοσαρης. δεν μιλαω. και μιλαει υπεροπτικα στο συντροφο της ΒΙΟΜΕ, εργατη και συνεταιριστη πατερα τριων παιδιων με ανεργια, απεργιες κλπ στην πλατη του. Και του μιλα για το ΠΑΜΕ. για το ΠΑΜΕ : ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΒΙΟΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ “ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΘΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ”!!!!!
      απλα απομακρυνθηκαμε αηδιασμενοι απο την σταλινισκη πλυση εγκεφαλου

      για να μαθαινει και ο κοσμος: στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΑΤΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΩ ΤΟ ΚΚΕ ΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ.
      ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ

      αυτα για να μην μας περνας οτι τρωμε ολοι κουτοχορτο

      υγ βριζει το παμε την αδεδυ και την γσεε αλλα κανει τα παντα, ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ για να βρεθει στα διοικητικα συμβουλια τους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.