Κερκίδες στο στρατιωτικό – ΑΕΚ και Μακεδονικός περιμένουν την δέσμευση του ΟΑΠΝ να γίνει πράξη – Υπάρχει η θέληση αρκεί να υλοποιηθεί άμεσα

9 Σεπτεμβρίου 2017
22:15

Εικόνες που δεν πρέπει να ξαναδούμε σε γήπεδο της  Κοζάνης  του 2017. Στρατιωτικό γήπεδο , ένα γήπεδο μέσα στην πόλη της Κοζάνης που το χρησιμοποιούν για έδρα δύο ομάδες της πόλης ο Μακεδονικός Κοζάνης και η ΑΕ Κοζάνης. Πέρυσι η προηγούμενη διοίκηση του ΟΑΠΝ είχε ξηλώσει εν μια νυκτί τις κερκίδες λόγω της επικινδυνότητας αυτών και  μετά από διαμαρτυρίες των δύο ομάδων για αντικατάσταση .

 Οι κερκίδες ξηλώθηκαν και οι ομάδες έβρισκαν τοίχο μπροστά τους σε συνεχή αιτήματα για να τοποθετηθούν νέες. Η διοίκηση του ΟΑΠΝ άλλαξε  και μαζί και η  θέληση για τοποθέτηση νέων κερκίδων  που από αρνητική έγινε θετική.

Ο νέος πρόεδρος κ Γιάννης  Ιωαννίδης έδειξε να σκύβει στο πρόβλημα  αυτό και υπάρχει η δέσμευση του στις δύο ομάδες  για την τοποθέτηση της εξέδρας έως τα τέλη Σεπτεμβρίου. Είναι κρίμα εν έτη 2017 σε γήπεδο  μέσα στην πόλη της  Κοζάνης να βλέπουμε τέτοιες εικόνες όπως οι παρακάτω.

Ο  αρκετός κόσμος που πήγε να δει το παιχνίδι της πρεμιέρας Μακεδονικού Βελβεντού το  παρακολουθούσε μετ’ εμποδίων κι ανάμεσα από τα κάγκελα και πάνω από το βουνό. Ας μη τις ξαναδούμε αυτές τις εικόνες  γιατί δε τιμούν κανέναν μας.


14 σχόλια

  • Σωστα! Απαραδεκτο!
    Πολλα ειναι αυτα που δεν θελουμε να βλεπουμε κι ομως:
    αν δειτε σημερα 2017 πως εβαψαν τον παιδικο σταθμο βγαινοντας προς Πτολεμαιδα στο νιαημερο! Απιστευτος ευτελισμος ενος ομορφου κτιριου που καποτε καμαρωναμε! Λαχανι, τυρκουαζ με εισοδους πορτοκαλι! Ουτε στη γειτονα χωρα δεν τα βλεπεις αυτα. Κι ας μη μας πουν οτι το εκαναν για τα παιδια. Ειδαμε πολλους παιδικους σταθμους βαμμενους για παιδια αξιοπρεπως κι ομορφους. Ειδαμε ακομη και συγχρονα νοσοκομεια παιδων βαμμενα με χρωματα. Αυτον τον γελοιοποιητικο , αθλιο και εξευτελιστικο χρωματισμο δεν το περιμεναμε σε εισοδο της πολης και σε αξιοπρεπες αρχιτεκτονικα κτιριο και χωρο. Ντροπη!!!

    • Πέρνα από τον παιδικό αύριο πρωί και πες τους τι χρώματα σου αρέσουν, να ξέρουν για την επόμενη φορά. Ρε τι διαβάζουν τα μάτια μας!!!

      • Τι να πει κανεις αν ολοι ειστε σαν τον 15.29. Ενα ομορφο κτιριο καταντησε αθλιο και το θεμα ειναι ακριβως οτι δε μπορει κανεις μα κανεις να βαζει ο,τι του αρεσει γιατι ολα δεν ειναι σπιτι του. Υπαρχει αρχιτεκτονικη υπηρεσια και σε ενα κτιριο σαν αυτο δε μπορει ο καθενας να κανει αθλιοτητες.

  • κύριοι παρτε το απόφαση.Η δημοτική αρχή καταστρωνει πλανα και έχει προγραμματισμό.Δεν μπορέι και δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με μικροθεματα

  • Στη Χαραυγή οι νέες κερκίδες στήθηκαν σε τρεις ημέρες και καλά έκαναν Τι γίνεται εκεί στον Δήμο ;;
    Επιλεκτικά ενεργούμε ;;;Λίγο ντροπή υπάρχει άδεια ;;; θα επανέλθω

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.