Ιδιαίτερα ευχαριστήρια απευθύνει στην πολιτιστική λέσχη ποντίων Περδίκα που συμμετείχε στις εκδηλώσεις με το χορευτικό της τμήμα καθώς σε όλους τους συλλόγους της Πτολεμαΐδας και της ευρύτερης περιοχής της Εορδαίας που στήριξαν την εκδήλωση δίνοντας μαζικά το παρόν και βοηθώντας μας ορισμένοι και υλικοτεχνικά. Την περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας και τον δήμο Εορδαίας για την βοήθεια τους, τους Διευθυντές του 1ου Γυμνασίου και 2ου ΕΠΑΛ για την παραχώρηση του χώρου καθώς και τους χορηγούς μας. Επίσης ευχαριστεί τον σύλλογο Κρητών και φίλων Κρήτης Αμυνταίου, τον σύλλογο Κρητών Φλώρινας «οι Ετεοκρήτες», τον σύλλογο Κρητών Κατερίνης «το Ξαθέρι», τον σύλλογο Κρητών Κοζάνης «η Μεγαλόνησος» για την παρουσία τους στην εκδήλωση, καθώς και τους εθελοντές του συλλόγου που ήταν πάρα πολλοί και αυτήν την φορά.
Ευχαριστεί επίσης όλους τους φίλους του συλλόγου και της Κρήτης που όπως αποδείχθηκε για άλλη μια φορά είναι πάρα πολλοί στην περιοχή μας.

Σας ενημερώνει ότι κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων στις οικονομικές ενισχύσεις, που έγιναν κέρδισαν τα παρακάτω κουπόνια:
Ο αριθμός 090 κερδίζει μία (1) επιταγή 100 €.
Ο αριθμός 0223 κερδίζει μία (1) επιταγή 100 €.
Ο αριθμός 0261 από την είσοδο κερδίζει το Κρητικό μαχαίρι με την βάση του.

Επίσης σας ενημερώνει ότι άρχισαν οι εγγραφές για τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου για την νέα χορευτική χρονιά.
Έναρξη χορευτικών τμημάτων: Παιδικά 01 Οκτωβρίου 2017.
Ενήλικες 04 Οκτωβρίου 2017.
Ώρες λειτουργίας του συλλόγου:
Καθημερινά πλην Κυριακής 07.00 με 09.00 μ.μ.