Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Καθίζηση οδοστρώματος Βασ. Κων/νου και Έλλης γωνία σε 2 κοντινά σημεία

11 Σεπτεμβρίου 2017
17:52
Καθίζηση οδοστρώματος Βασ. Κων/νου και Έλλης γωνία, στην Πτολεμαΐδα, σε 2 κοντινά σημεία. Αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για όλους τους πολίτες αφού δεν είναι εύκολα ορατές αλλά και κυρίως για τους πεζούς αφού βρίσκονται πάνω σε διάβαση πεζών. Ακόμα και στις φωτογραφίες δε διακρίνεται η μεγάλη διαφορά στο βάθος (7+ cm) σε σχέση με το υπόλοιπο οδόστρωμα.

Ένα σχόλιο

  • Ελάτε στην Κοζάνη, να δείτε βουλιαγμένη την Παύλου Χαρίση χαμηλά, τη Δαβάκη στη Στρατολογία, την Κασομούλη στα μισά, τη Γκέρτσου στο ΙΕΚ και πάει λέγοντας! Σημεία σε πολύ κεντρικούς δρόμους, που έχουν κάτσει κι έχουν ξανακάτσει, αλλά η εντελώς ανύπαρκτη Δημοτική Αρχή δεν εννοεί να καταλάβει πως αν δεν μαζέψει πρώτα τα νερά από κάτω, προκοπή δεν θα κάνει ποτέ!

    Γιατί να νοιαστεί άλλωστε; Με τα δικά μας λεφτά “επισκευάζει” μονίμως με πανάκριβη ψυχρή άσφαλτο, δεν πληρώνει απ’ την τσέπη της …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.