Συνεχίζεται η συνεργασία της Lidl  με τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού

12 Σεπτεμβρίου 2017
07:49
Κανένα σχόλιο

Μια σημαντική συνεργασία της Lidl είναι με τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού Κοζάνης από τον οποίο προμηθεύεται τα τελευταία 4 χρόνια ροδάκινανεκταρίνια και όλη την ποσότητα παραγωγής τους σε αχλαδόμηλα Nashi.

Η συνεργασία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013 και πλέον ο ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού είναι στρατηγικός συνεργάτης της Lidl. Μέσω της συνεργασίας, διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα τις 3κιλες συσκευασίες σε ροδάκινα και νεκταρίνια. Πέρσι διακίνησε πάνω από 1.100 τόνους με την ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού.

Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν σε όλα τα καταστήματα της  Lidl τα εξαιρετικά φρούτα με την επωνυμία Velvita. Τα φρούτα παράγονται με συγκεκριμένες διαδικασίες και τηρούν όλους τους απαραίτητους ελέγχους και κανόνες υγιεινής.

Τις  εγκαταστάσεις της ΑΣΕΠΟΠ επισκέφτηκε η εταιρία πρόσφατα με ομάδα εκπροσώπων των ΜΜΕ όπου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της συγκομιδής, του ελέγχου της ποιότητας των ροδάκινων, την διαδικασία παραλαβής στο εργοστάσιο αλλά και την συσκευασία τους. Είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους παραγωγούς αλλά και τα στελέχη του συνεταιρισμού.

Τα φρούτα αποτελούν το βασικό κομμάτι της καθημερινής διατροφής μας, γι΄αυτό και η LIDL θέλει να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα υψηλής γευστικής και ποιοτικής αξίας αντάξια των δικών του απαιτήσεων.

Πηγή http://www.businessnews.gr/article/84811/lidl-synergasia-me-tin-asepop-velventoy-kozanis

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.